Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nexon
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merak ettiğim birşey var oyun Nexon'a devredildiğinde premium fiyatlarında artış ve azalma olacak mı.Şuan almalı mıyım yoksa Nexon'a geçtikten sonra mı premium almalıyım
şuan almalısın bu ucuzluğu nexon yapmayacaktır ama g1 lerinin hepsını harca nexona aktarılmayacak
Satış, taşıma vb. şeyler hem para. Adamların harcadıkları parayı bizden çıkartacaklar.
Nexon şuanki pazarı aratacak. Kesinlikle şuan almalısın Barış Smile
Not: Bu oyuna para harcama artık Big Grin
kesinlikle daha pahalı olcak benim en çok merak ettiğim şey bazı adamlar sürekli 999 onlar düzelcek mi uyuz oluyorum onlara Smile
Cash g1 oranlaması yaptığımızda bkz(xgametr cash satış) bkz(xgametr warrock premium)
30 günlük gold pre 9500 cashe denk geliyor. Oda 25 tl Smile Bizde büyük ihtimalle cash ile pre alacağımız için pek birşey yükselmeyecek Smile
(05-18-2012 07:20 PM)Oguz Tkknt Yazılan: [ -> ]Nexon şuanki pazarı aratacak. Kesinlikle şuan almalısın Barış Smile
Not: Bu oyuna para harcama artık Big Grin

Kanki canım sıkılıyor okulda bitti bitecek pes oynuyordum o da sıkıyor artık
(05-18-2012 07:29 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Cash g1 oranlaması yaptığımızda bkz(xgametr cash satış) bkz(xgametr warrock premium)
30 günlük gold pre 9500 cashe denk geliyor. Oda 25 tl Smile Bizde büyük ihtimalle cash ile pre alacağımız için pek birşey yükselmeyecek Smile

Nexon Chas firmanın tüm oyunlarında geçerli bir sistem. Daha önce dekaronda paypal üzerinden chas alıyordum ve çok daha pahalıya geliyordu. Nexonda fiyatlar neredeyse %30 düştü.

Warrock' a özel premium koyarlar. Chas sistemi de koyabilirler. Premium koyacakları kesin. Diğer oyunlarda premium sistemi yok. Dekaronda falan premiumu oyun item shop tan chas ile alıyorsunuz. Warrockta ya premium satışı yapacaklar yada item shop' a premium koyacaklar ve chas ile alınacak
Şimdi al.
Referans Adresler