Oyuna yada daha dogrusu derslerim yüzünden bilgisayara 4 hafta oturmadım ama charı günlük kontrol ettim stats'dan...Bugün bi oynayalım dedik ne görelim , char kapatılmıs....Sebebini suan bilmiyorum charda 2 arkadas oynuyodu onlarda Furkan (jinkazamax) arkadası güvenilir yani hack falan acıcak adamlar degil.Bosuna kapatıldı yine?
Onu bıraktım en son 60 TL premium & g1'e falan harcadık.baya silah cekdik hesaba ona üzüldüm , bi ticket örnegi atarmısınız? (Oyunu girmeden artık sinir ediyolar!)
Kimine pre yüklüyor, kimine ban atıyor...
G1 iyice kafayı yedi.

Aynısı bende de oldu 3 hafta ara verdim oyuna ama hesabım kapatılmış forumda ne kadar ticket varsa attım. Hep aynı cevap "Kurallarımızı ihlal etmiş bulunuyorsunuz. Bu hesap kalıcı olarak kapalı kalacaktır." Artık tek dileğim oyun nexona geçince charıların açılması..
Bende senin gibi bi kontrol etmek için girdigimde karşılaştım bu sorun la aylardır girmiyorum bende ama kapatıldı

ticket atıcaktım premium yok alışveriş ticketinden başka ticket atılmıyor.
Warrockstats dün banlanan hesaplara bakın birde hep yüksek level ve Türk oyuncular

yapcak bir şey yok ticket at
(05-18-2012 06:24 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]yapcak bir şey yok ticket at
İstediği kadar atsın otomatik cevap veriyorlar. Ben attım 8-10 tane hep Kevin diye biri cevap verdi hepsi de aynı.

(05-18-2012 06:26 PM)tahir33 Yazılan: [ -> ] (05-18-2012 06:24 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]yapcak bir şey yok ticket at
İstediği kadar atsın otomatik cevap veriyorlar. Ben attım 8-10 tane hep Kevin diye biri cevap verdi hepsi de aynı. 
yapılacak bir şey yok o zaman