05-17-2012, 11:41 PM
Sayfalar: 1 2
05-17-2012, 11:55 PM
05-18-2012, 12:08 AM
Come Can ? Sto bene
05-18-2012, 12:24 AM
Yarin geleyim en temelden baslariz anlatmaya
ilginiz icin tesekkurler ogrenmek isteyen kisiler gormek hosuma gitti 
ilginiz icin tesekkurler ogrenmek isteyen kisiler gormek hosuma gitti 
05-18-2012, 02:39 AM
Bence denemeye deger ben ısterım. Hocam ama ders saatlerını nezaman konu acıcagını yazarsan ılk gunden kacırmıyalım 

05-18-2012, 02:31 PM
Valla 4 senedir Almanya'da yasıyorum , buraya gelmeden önce Türkiye'de kitaplardan baya pratik yaptım ögrendim ama oraya gidince biraz degisik oldu , yani oraya gidip gercek adamlarla konusmadan ögrenmek zor oluyor!
Örnek :
Türkce ögrenen adam kitapdan böyle ögrenir ; *Merhaba , nasılsın?* , ama günlük hayatta *Naber lan* misali...Yani yüz yüze konusmadan biraz zor oluyor.. Gecen Almanya genelinde SBS gibi bir sınav yazdılar 20 dakika okumalı 20 dakika dinlemeliydi , okumalı yerleri rahatca yaptım , dinlemeli yerlere gelince dona kaldım kimse bisey yazamadı.Cünkü o kadar hızlı ve degisik konustiki herkesin defteri bos kaldı ..
Örnek :
Türkce ögrenen adam kitapdan böyle ögrenir ; *Merhaba , nasılsın?* , ama günlük hayatta *Naber lan* misali...Yani yüz yüze konusmadan biraz zor oluyor.. Gecen Almanya genelinde SBS gibi bir sınav yazdılar 20 dakika okumalı 20 dakika dinlemeliydi , okumalı yerleri rahatca yaptım , dinlemeli yerlere gelince dona kaldım kimse bisey yazamadı.Cünkü o kadar hızlı ve degisik konustiki herkesin defteri bos kaldı ..
05-18-2012, 07:39 PM
İngilizce olsun ya ingilizce daha iyi ama böyle bir şey ilk defa warrock tr de görüyorum yine farkını ortaya koydu WarrockTr ekibi teşekkürler.
05-18-2012, 08:24 PM
İstiyoruz! ana grammeri çözünce gerisini oyunları italyanca yapıp, italyanca müzikler dinleyerek halledebilirim.
Sayfalar: 1 2