Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İtalyanca
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İspanyolca biliyorum ingilizcede idare eder italyanca öğrenmek hoşuma gider güzel bir iş olur forum için Smile
Come Can ? Sto bene
Yarin geleyim en temelden baslariz anlatmaya Smile ilginiz icin tesekkurler ogrenmek isteyen kisiler gormek hosuma gitti Smile
Bence denemeye deger ben ısterım. Hocam ama ders saatlerını nezaman konu acıcagını yazarsan ılk gunden kacırmıyalım Big Grin
Valla 4 senedir Almanya'da yasıyorum , buraya gelmeden önce Türkiye'de kitaplardan baya pratik yaptım ögrendim ama oraya gidince biraz degisik oldu , yani oraya gidip gercek adamlarla konusmadan ögrenmek zor oluyor!

Örnek :

Türkce ögrenen adam kitapdan böyle ögrenir ; *Merhaba , nasılsın?* , ama günlük hayatta *Naber lan* misali...Yani yüz yüze konusmadan biraz zor oluyor.. Gecen Almanya genelinde SBS gibi bir sınav yazdılar 20 dakika okumalı 20 dakika dinlemeliydi , okumalı yerleri rahatca yaptım , dinlemeli yerlere gelince dona kaldım kimse bisey yazamadı.Cünkü o kadar hızlı ve degisik konustiki herkesin defteri bos kaldı ..
İngilizce olsun ya ingilizce daha iyi ama böyle bir şey ilk defa warrock tr de görüyorum yine farkını ortaya koydu WarrockTr ekibi teşekkürler.
İstiyoruz! ana grammeri çözünce gerisini oyunları italyanca yapıp, italyanca müzikler dinleyerek halledebilirim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler