Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: .mkv uzantılı filmler?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Teknolojiden bayağı uzakmışım bunu anladım. Bu uzantı nedir? .mkv uzantısı hd filmlerin uzantıları onu biliyorum fakat birçok hd film veren sitelerden indirdiğim filmler .mkv uzantılı değil. Ben rapidle falan uğraşmayım diye seyredeceğim filmi idm (internet download manager) ile direk indiriyorum. Acaba bu yüzden midir tereddütte kaldım. Biri bunları açıklayıp bu uzantıda indirebileceğim bir film sitesi verebilir mi? Teşektkürler.
ben km player kullanıyorum tavsiye ederim
(05-17-2012 08:27 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]ben km player kullanıyorum tavsiye ederim

Sorunum oynatıcı değil ama sağol Smile
Şimdi internetteki en kaliteli yani bluray filmlerin hepsi mkv formatında 720 p ve 1080p'den bahsediyorum yani.Bu tür filmleride Wupload , Netload , Hotfile gibi sitelere uploadluyolar sende indiriyorsun ordan part part .Senin HD diye İnternet Download Managerden indirdiğin filmler daha düşük kalitelidir.Formatları divx , mp4 dür büyük ihtimal.Filmlerin kalitesinde önemli olan bitratedir.720 p kalitesinde divx , mp4 format film indirsen bile kalitesi düşük olur genelde.MKV Bluray filmler indirebileceğin site olarak blurayindir.com var.Gördüklerim arasında en iyi site bu.

-Bu arada senin TV'nin boyutu nedir ? Televizyonun çok büyük değilse ve çok yakından izlemiyorsan 1080 p ile 720p'nin farkını zor anlarsın.720 p indirmek daha mantıklı olur yani.
(05-17-2012 08:31 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Şimdi internetteki en kaliteli yani bluray filmlerin hepsi mkv formatında 720 p ve 1080p'den bahsediyorum yani.Bu tür filmleride Wupload , Netload , Hotfile gibi sitelere uploadluyolar sende indiriyorsun ordan part part .Senin HD diye İnternet Download Managerden indirdiğin filmler daha düşük kalitelidir.Formatları divx , mp4 dür büyük ihtimal.Filmlerin kalitesinde önemli olan bitratedir.720 p kalitesinde divx , mp4 format film indirsen bile kalitesi düşük olur genelde.MKV Bluray filmler indirebileceğin site olarak blurayindir.com var.Gördüklerim arasında en iyi site bu.

-Bu arada senin TV'nin boyutu nedir ? Televizyonun çok büyük değilse ve çok yakından izlemiyorsan 1080 p ile 720p'nin farkını zor anlarsın.720 p indirmek daha mantıklı olur yani.

Açıkçası yine senden bekliyordum cevabı Big Grin
Televizyonum vestelin 26" hd ready (bu kategoride tek tv). Yazdığın için teşekkürler Murat Smile
Peki bu filmlerin torrent siteleri var mı? Rapid türü sitelerle uğraşmamak için.
Mete torrent niye kullanmıyorsun ?
(05-17-2012 08:58 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Mete torrent niye kullanmıyorsun ?

Batuhan bende şimdi araştırıyordum. Seedi iyi olan bi' torrent site verir misin?
Site dışı serialdir, filmdir vs. linklerinizi özelden verin.

FORUM KURALLARI
Eğer güzel (re)seed edeceksen arena-tr davetiyesi var bir tane.
Şunu indir ve bilgisayarını kur (FFDShow Tryouts)

http://garr.dl.sourceforge.net/project/f...120409.exe

.mkv uzantısı Matroska'dır. Matroska'yı da indir.

http://haali.su/mkv/MatroskaSplitter.exe

Internetten BS.Player bul, crackli. Onu da indir. Eğer sağlam film izlemek istiyorsan ulaşırsın bana Mete, Teamviewer üzerinden sana codec ayarlarını daha sağlam bi' şekilde yaparım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler