Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TeamSpeak Hakkında Konuşalım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Tekrardan herkese merhaba,

Sizleri bugün bir konu hakkında görüşlerinizi merak ettiğim için rahatsız edeceğim.

Ts3 sunucumuz 5226 ve 3131 portlarında yer alan kanal sayısında çok büyük bir artış gözlemlemekteyim.

Öncelikle şöyle bir fikrim olacak.
Sunucuda " tss34.com:5555 " portunda bulunan ts'de PointBlank oyuncuları bulunuyor, PB oynayan kullanıcılar burayı kullanabilirler.

Bizde kendi sunucumuzda 3131 'de WarRock üzerine yoğunlaşabiliriz.
Ayrıca son 1 haftadır bana sıkıntı yaratan kullanılmayan odalar konusunuda açmak istiyorum.

Kullanılmayan odalara yönelik bir uygulama başlatalım diyorum...
Bu konuda da önerilerinizi bekliyorum.
Çok kullanılmayan oda var, Oyuncular sadece irtibat için oda açtırıyorlar vede daha girmiyorlar Smile
Şimdi Team Speak serverimizde şöyle bir problem var.

(05-17-2012 03:43 PM)Haci Yatmaz Yazılan: [ -> ]Çok kullanılmayan oda var, Oyuncular sadece irtibat için oda açtırıyorlar vede daha girmiyorlar Smile
Evet herkese oda açıyoruz buda bizim sadece War Rock değil tüm oyunları kapsadığımız anlamına gelir. Herkese kapımız açık isteyen geldiği zaman oda açabiliyoruz. Ancak günden güne gerek diğer Team Speak serverleri gerekse bizi istemeyen ve çekemeyenlerde Serverimizdeki online sayısını görünce gelip ts ye üye olmak istiyor onları anlıyor vede yol veriyoruz.

Odalara gelince botta bir problem varmış herhalde. Onu "arrivederci" ile dün akşam kısa bi toplantı yaparak dile getirdik. Bunu manuel olarak takip etmemiz gerekiyor. Yani Team Speak servermize girip her defasında odaları kontrol edicez ve "kullanılmayan" odaları kaldırıcaz. Team Speak Serverimizde yeteri kadar yetkili var. Bu teknik ekibin bunu yapabilecek tecrübesi kuşkusuzki var. Akşam ve ya müsait olduğunuz bir zamanda tüm Team Speak yetkilileri ile birlikte yapabileceğimiz toplantıda dile getirebiliriz. Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Başka bir çözüm yolu gelirse eğer konu altından paylaşacağım.

Tolga Çevik
Bot ile ilgili problemin ne olduğunu bilal'dan en kısa zamanda öğrenirim...
Sunucuda şu kullanılmayan odaları bir halledebilirsek, gerisi kolay.
Ayriyetten geçen bi olay oldu bu ip üzerinden açılan ts lerin hepsinde aynı sorun varmış geçenlerde bi çocuk geldi yanıma bak şimdi birisini banlıcam vs. dedi fake olarak bu banlıcam diyen kişinin 3-4 tane afk bölümünde fake leri duruyordu kayıtlı olmamasına rağmen birisini banladı o anda çağırdım bizden birisini halletti bu sorunu ama yapan yine yapar Kaan abi buna nasıl bir çare bulursunuz bilemicem Tongue
amatöründe amatörü bir ts
Referans Adresler