Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kore wrrock yardımm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bilgidiniz gibi korea warrock warrock un pwpsi gibi birşey ama daha güzel şu kssn mi nedir o dedğiniz şeyden bulma programı var bende ama oyunu nasıl indirip kuracağımı ve kayıt olacağımı bilmiyorum lütfen bilgili birisi bana yardımcı olabilir mi ?
niye kimse cevap yazmıyorrrr lanet olsun AngryAngryAngryAngryAngry
(05-16-2012 08:37 AM)king0071 Yazılan: [ -> ]yha niye kimse cevap yamıyorrrr lanet olsun AngryAngryAngryAngryAngry

Sen öncelikle şu üslubunu bir düzelt... Türkçede "yha" diye bir kelime yok... Zamanında msn de facebook da kullandık bunu ama forumda olmaz... Ve ayrıca demekki konuyla ilgili bilgisi olan yokki cevap vermiyor-veremiyor kimse ... Hemen Halil Sezai moduna girmene gerek yok...
Sabahın 7 sinde atmışın mesajı şuan çoğu kişi okulda veya uyuyor illaki yardım eden olur
yerin1kat senin su goztepe resmini küçültürdünmü ben 0rk0x34 goz tepe simgesini kucultmustum bana 30 g cx vermistinizAngryAngryAngryAngryAngryAngry
(05-16-2012 09:36 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(05-16-2012 08:37 AM)king0071 Yazılan: [ -> ]yha niye kimse cevap yamıyorrrr lanet olsun AngryAngryAngryAngryAngry

Sen öncelikle şu üslubunu bir düzelt... Türkçede "yha" diye bir kelime yok... Zamanında msn de facebook da kullandık bunu ama forumda olmaz... Ve ayrıca demekki konuyla ilgili bilgisi olan yokki cevap vermiyor-veremiyor kimse ... Hemen Halil Sezai moduna girmene gerek yok...

adam haklı isyancı oldu millet halil dinleye dinleye Big Grin
(05-16-2012 09:57 AM)king0071 Yazılan: [ -> ]yerin1kat senin su goztepe resmini küçültürdünmü ben 0rk0x34 goz tepe simgesini kucultmustum bana 30 g cx vermistinizAngryAngryAngryAngryAngryAngry

Neyden bahsediyon ne yazmşsın hiçbirşey anlamadım daha düzgün yaz
lan konu korea warrock siz halil sezaiye bağladı
adamımadamımadamımadamım
Arkadaşın kafa güzel sanırım... Big Grin Big Grin
Referans Adresler