Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dvd player alacağım. [öneri]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yahu hdd alacak bütçen varsa player + hdd almak yerine bluray sürücü al tak bilgisayara. Ardından bilgisayarı televizyona bağla...
SAMSUNG DVD-D530 DVD PLAYER

Desteklediği formatlar 1 : MP3, WMA, JPEG, MPEG-4, DivX
Desteklediği formatlar 2 : DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R

SİPARİŞ KODU 110130558 Ağırlık (kg) 1,26
Boyutlar(GxYxD) (mm) 360 x 42 x 207 Desteklediği formatlar 1 MP3, WMA, JPEG, MPEG-4, DivX
Desteklediği formatlar 2 DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R Güç tüketimi (W) 6
MARKA SAMSUNG MODEL DVD-D530
Tipi 3D Bluray

130 tl fiyatı
yıl olmuş 2012 hala DVD Player'mı alınır. DVD'lerin çözünürlüğü zaten hiçbir HD'nin yanından geçemez. Yani internetten indirdiğin HD filmleri izleyemezsin. HD film izlemen için öncelikle HD Televizyonun olması gerekmekte. HD televizyonada USB ile bir flash bellek veya varsa HDD takarsın ve indirdiğin filmleri izlersin.

Ha dersenki ben DVD orjinal/kaçak satın alıyorum bu sebeble sürücüye ihtiyacım var diyorsan o zaman bir kutu alabilirsin ama pek akıllıca değil. Eğer ki televizyon bilgisayara yakınsa ( 3 metreye kadar ) bir tane HDMI kablo al ve televizyon ile bilgisayarı bağla. Bu sayede rahatlıkla televizyona görüntü verebilirsin tabii bunun için ekran kartınında HD özelliği olması gerekmektedir.
Yorumlarınız için sağolun ama bilgisayara blue-ray oynatıcı almakla yetmiyor pcyi yenilemek gerek.
Turgay televizyonum hd ve hdmi çıkışım var ama pcde yok işte ve pc ile ilgili birçok sorunum var, bu yüzden bu yola girdim. Senin dediğin sanırım media playerlar, dvd oynatıcılardan daha iyi. Bende bu yüzden bu işe giriştim. 320Gb hdd ile philips hmp3000 alacağım yarın vatana gideceğim ordanda bakınırım. Teşekkürler Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler