Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir Sorum Olacak Moderatörler ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tamam kardeşim teşekkürler.Birde bir sorum olabilirmi acaba ben birçok oyun oynadım önceden .. S4League Warrock,Metin2,Wolfteam önceden hiçbirinde ekran gitmiyordu dırrr diye ses çıkarıp kapanmıyordu fakat.Bu aralar s4 oynamaya başladım ekran kapandı pc yi reslemek zorunda kaldım daha sonra warrock oynayayım belki bunda olmaz dedim aynısı bundada oldu acaba neyden kaynaklanıyor.Araştırdım bazıları ekran kartından diyor güncelleştir diyor fakat ekran kartının nasıl güncelleşeciğini bilmiyorum yardım edecek biri varsa lütfen yazabilirmi çok çaresiz kaldım hiç bir oyun oynayamıyorum webden oynasam bile bazı oyunlar bilgisayarı kapatıor.şimdiden teşekkürler umarım ilgilenirsiniz.
Ekran kartının modeli ne?

Bilmiyorsan ve nasıl bakacağını bilmiyorsan işletim sistemini yaz. Windows Xp ya da Windows 7 gibi...
(05-15-2012 06:53 PM)jevel21 Yazılan: [ -> ]Tamam kardeşim teşekkürler.Birde bir sorum olabilirmi acaba ben birçok oyun oynadım önceden .. S4League Warrock,Metin2,Wolfteam önceden hiçbirinde ekran gitmiyordu dırrr diye ses çıkarıp kapanmıyordu fakat.Bu aralar s4 oynamaya başladım ekran kapandı pc yi reslemek zorunda kaldım daha sonra warrock oynayayım belki bunda olmaz dedim aynısı bundada oldu acaba neyden kaynaklanıyor.Araştırdım bazıları ekran kartından diyor güncelleştir diyor fakat ekran kartının nasıl güncelleşeciğini bilmiyorum yardım edecek biri varsa lütfen yazabilirmi çok çaresiz kaldım hiç bir oyun oynayamıyorum webden oynasam bile bazı oyunlar bilgisayarı kapatıor.şimdiden teşekkürler umarım ilgilenirsiniz.

Sadece oyun oynarken gidiyor dimi ? Durduk yere gidiyorsa monitörde sorun vardır ya da ekran kartının PCI girişinde.Sadece oyun oynarken gidiyorsa ekran kartını güncellemeyi dene ama web oyunlarında da gidiyorsa güncellemenin bi işe yarıcağını sanmıyorum.
(05-15-2012 07:08 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Ekran kartının modeli ne?

Bilmiyorsan ve nasıl bakacağını bilmiyorsan işletim sistemini yaz. Windows Xp ya da Windows 7 gibi...

Ad: Radeon X1550 Series
Üretici: aTi
Yaklaşık Top Bellek : 256.0 MB
İşletim Sistemi: Windows xP

Arkadaşlar güncelleyemedim bir türlü donanım bulunamadı diyor güncelliyeceğim zaman nasıl güncelleyeceğimi anlatacak biri varmı ?
Önce kartı kontrol et. Yerinden çıkmış olabilir.

Güncelleme için tıkla...
(05-15-2012 12:30 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Aw50f'yi patlayıcı bölümlerde oynayamazsin ve tüm mesajı kalın harflerle yazmak yasak.

patronu sinirlendirmeyin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler