05-14-2012, 08:12 PM
Sayfalar: 1 2
05-14-2012, 08:15 PM
Diablo 3 için sabahlıcaklar yarın çıkacakmış oyun.Asosyal gençlik
Adamlar yıllardır bekliyor tabi oyunu.
Adamlar yıllardır bekliyor tabi oyunu.05-14-2012, 08:15 PM
Ne oluyor? Neden toplanmışlar? Bir şey anlamadım. 

05-14-2012, 08:18 PM
05-14-2012, 10:31 PM
Adamlar İnanmış 

05-14-2012, 11:15 PM
Boş insanlar diye isimlendirmek istiyorum. 1 hafta içinde Torrenti çıkar zaten
Sırf ilk ben bitireceğim dalgasına yatmışlardır bunlar.
Neyse, http://tks.ibb.gov.tr/ Buraya tıklayarak turistik yerleri canlı görebilirsiniz.
Sırf ilk ben bitireceğim dalgasına yatmışlardır bunlar.Neyse, http://tks.ibb.gov.tr/ Buraya tıklayarak turistik yerleri canlı görebilirsiniz.
05-14-2012, 11:36 PM
(05-14-2012 11:15 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Boş insanlar diye isimlendirmek istiyorum. 1 hafta içinde Torrenti çıkar zatenSırf ilk ben bitireceğim dalgasına yatmışlardır bunlar.
Neyse, http://tks.ibb.gov.tr/ Buraya tıklayarak turistik yerleri canlı görebilirsiniz.
Multiplayer'ı var oyunun.Farklı bir online sistemi var bildiğim kadarıyla.
05-14-2012, 11:39 PM
Amaaaannn tırt
Torrent akarTR
Torrent akarTR05-14-2012, 11:42 PM
Torrentten zor indirirsin.
05-15-2012, 12:26 AM
olm orada şimdi ne pis muhabbet dönüyordur haa
- Diablo 2'de bi adam var, onu zar zor geçtim ya. Sen naptın orayı ?
+ Abi 2m/s hızla A tuşuna basıp ani manevranı yaptıktan sonra h²=p.k formulü ile sırtına darbe vurup, 2x2'nin ters matrisini aldıktan sonra o bölümü çok rahat geçerdin. Kasmışsın sen bence, matrisin tersini almadın mı yoksa ?
- ı-ıh...
+ (topluluğa seslenir) adam bölümde matrisin tersini almamış beyler!
+ Hafız ya Diablo 2'yi bitireyim derken balıklarım açlıktan ölmüş, afedersin sırtımın altındaki yanaklarım düzleşmiş :| kaklamadım ayağa yahu
- Dostum ben yatarak oynadım doooostum. Sigaran var mı?
+ Bakın tuvalete gideceğim, herkes benim nerede olduğumu görsün, geri geldiğim zaman "Sen burada yoktun." demeyin!
+ Gördüm... Vallahi gördüm mavi kabın içinde CD'ler. Ben derim ki güneş 25 derecelik açıya geldiği zaman, gölgelerimiz ters tarafta gözükmeye başlayacak ve kutuların orada olduğumuz gözükmez. Benimle var mısın?
+ Haaadii beeee
Olm CD 130TL'miş ben 120 aldım. Beyler 10TL borç verebilecek var mı? Söz online olduğunuzda size 100 kere ölürüm ya valla 
+ Soldaki ekranı hemen hacklemem lazım. Nickimi yazacağım oraya hacı, ünlü olurum oloom. Oyunda "bak bu kişi sırada bekledi ve oyunu aldı." derler.
...gibisinden çoğaltılabilir. Ama şu bi gerçek ki: Şu an dönen muhabbetler asosyalce ve bilgisayarla ilgili.
CD'leri dağıtan adam daha sıra bitmeden CD'ler bitti derse sanırım o adam hastanelik olur :O
- Diablo 2'de bi adam var, onu zar zor geçtim ya. Sen naptın orayı ?
+ Abi 2m/s hızla A tuşuna basıp ani manevranı yaptıktan sonra h²=p.k formulü ile sırtına darbe vurup, 2x2'nin ters matrisini aldıktan sonra o bölümü çok rahat geçerdin. Kasmışsın sen bence, matrisin tersini almadın mı yoksa ?
- ı-ıh...
+ (topluluğa seslenir) adam bölümde matrisin tersini almamış beyler!
+ Hafız ya Diablo 2'yi bitireyim derken balıklarım açlıktan ölmüş, afedersin sırtımın altındaki yanaklarım düzleşmiş :| kaklamadım ayağa yahu

- Dostum ben yatarak oynadım doooostum. Sigaran var mı?
+ Bakın tuvalete gideceğim, herkes benim nerede olduğumu görsün, geri geldiğim zaman "Sen burada yoktun." demeyin!
+ Gördüm... Vallahi gördüm mavi kabın içinde CD'ler. Ben derim ki güneş 25 derecelik açıya geldiği zaman, gölgelerimiz ters tarafta gözükmeye başlayacak ve kutuların orada olduğumuz gözükmez. Benimle var mısın?
+ Haaadii beeee
Olm CD 130TL'miş ben 120 aldım. Beyler 10TL borç verebilecek var mı? Söz online olduğunuzda size 100 kere ölürüm ya valla 
+ Soldaki ekranı hemen hacklemem lazım. Nickimi yazacağım oraya hacı, ünlü olurum oloom. Oyunda "bak bu kişi sırada bekledi ve oyunu aldı." derler.
...gibisinden çoğaltılabilir. Ama şu bi gerçek ki: Şu an dönen muhabbetler asosyalce ve bilgisayarla ilgili.
CD'leri dağıtan adam daha sıra bitmeden CD'ler bitti derse sanırım o adam hastanelik olur :O
Sayfalar: 1 2