Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Taksim Live
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tam ortada Aral standını görebilirsiniz Big Grin

Taksim Live IBB HQ Kamera
Diablo 3 için sabahlıcaklar yarın çıkacakmış oyun.Asosyal gençlik Smile Adamlar yıllardır bekliyor tabi oyunu.
Ne oluyor? Neden toplanmışlar? Bir şey anlamadım. Ss.gif
(05-14-2012 08:15 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Ne oluyor? Neden toplanmışlar? Bir şey anlamadım. Ss.gif

diablo 3 Smile
Adamlar İnanmış Smile
Boş insanlar diye isimlendirmek istiyorum. 1 hafta içinde Torrenti çıkar zaten Smile Sırf ilk ben bitireceğim dalgasına yatmışlardır bunlar.
Neyse, http://tks.ibb.gov.tr/ Buraya tıklayarak turistik yerleri canlı görebilirsiniz.
(05-14-2012 11:15 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Boş insanlar diye isimlendirmek istiyorum. 1 hafta içinde Torrenti çıkar zaten Smile Sırf ilk ben bitireceğim dalgasına yatmışlardır bunlar.
Neyse, http://tks.ibb.gov.tr/ Buraya tıklayarak turistik yerleri canlı görebilirsiniz.

Multiplayer'ı var oyunun.Farklı bir online sistemi var bildiğim kadarıyla.
Amaaaannn tırt Big Grin Torrent akarTR
Torrentten zor indirirsin.
olm orada şimdi ne pis muhabbet dönüyordur haa

- Diablo 2'de bi adam var, onu zar zor geçtim ya. Sen naptın orayı ?
+ Abi 2m/s hızla A tuşuna basıp ani manevranı yaptıktan sonra h²=p.k formulü ile sırtına darbe vurup, 2x2'nin ters matrisini aldıktan sonra o bölümü çok rahat geçerdin. Kasmışsın sen bence, matrisin tersini almadın mı yoksa ?
- ı-ıh...
+ (topluluğa seslenir) adam bölümde matrisin tersini almamış beyler!

+ Hafız ya Diablo 2'yi bitireyim derken balıklarım açlıktan ölmüş, afedersin sırtımın altındaki yanaklarım düzleşmiş :| kaklamadım ayağa yahu Sad
- Dostum ben yatarak oynadım doooostum. Sigaran var mı?

+ Bakın tuvalete gideceğim, herkes benim nerede olduğumu görsün, geri geldiğim zaman "Sen burada yoktun." demeyin!

+ Gördüm... Vallahi gördüm mavi kabın içinde CD'ler. Ben derim ki güneş 25 derecelik açıya geldiği zaman, gölgelerimiz ters tarafta gözükmeye başlayacak ve kutuların orada olduğumuz gözükmez. Benimle var mısın?

+ Haaadii beeee Angry Olm CD 130TL'miş ben 120 aldım. Beyler 10TL borç verebilecek var mı? Söz online olduğunuzda size 100 kere ölürüm ya valla Sad

+ Soldaki ekranı hemen hacklemem lazım. Nickimi yazacağım oraya hacı, ünlü olurum oloom. Oyunda "bak bu kişi sırada bekledi ve oyunu aldı." derler.

...gibisinden çoğaltılabilir. Ama şu bi gerçek ki: Şu an dönen muhabbetler asosyalce ve bilgisayarla ilgili.
CD'leri dağıtan adam daha sıra bitmeden CD'ler bitti derse sanırım o adam hastanelik olur :O
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler