Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FB GS MAÇINDAKİ OLAYLAR İLE İLGİLİ VİDEO
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Tunceli Askeri 52 Apart D:26

Tunceli Devlet Hastanesi

Tunceli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Denizli Kuşpınar mahallesi kılıç apartmanı no 4

T.T Arena

Gel aslanım

Fenerbahçe içinde 7b değil ama tüm geçmişe dair bişey yazarım forumdan değil tüm internet aleminden ban yerim diye korkuyorum.
(05-14-2012 07:20 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(05-14-2012 05:49 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(05-14-2012 05:37 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Cemaatin takımı, cemaatin polisini savunacaktır.
Ne kadar video koysanızda, ne kadar resim koysanızda onların umurlarında değil.

Galatasaray cemaat'in takımıymış asdhasdhasdha.Tayyip hangi takımlı ? Ayrıca ''gerekirse 5 yıl gitmeyelim'' sözüne en çok Galatasaray taraftarı karşı çıktı.Emre Belezoğlu'nun siyasi olarak ne olduğunu ilk başta sen biliyorsundur.Adam ırkçılık yaptı fakat adamları diye Emre(karaktersiz)'yi 2 maçla kurtardılar.Ben burda Fenerbahçe'ye cemaat takımı demiyorum FB'li,GS'li,BJK'li takım fark etmez futbolla haşır neşir olan insanlarda cemaat %10'u geçmez.Fakat bi kesim Emre Belezoğlu'ndan dolayı Fenerbahçe'ye destek veriyor bu bir gerçek.

Buna cevap bekliyorum BuRi bir sürü yorum gelince araya kaynadı.

Cevabım taslak olarak kayıtlı duruyor. Cemaat, polis, 6s ve Fenerbahçe ile ilgili ayrı bir konu açmayı düşünüyorum.
Buri sen onları boş ver bana cevap ver istediğin zaman gel akif de herkez tanır zaten.
Ulan çoluk çocuk diyor bize 5 yaşındaki velet sen ilk önce sizin sahanızda şampiyon olan "Galatasaray" takımını yazmayı öğren. Muhattap olduğumuz bebekler bize abi kesiliyor Big Grin
Turkbrave;
Özel mesaj nedir bilmiyor musun? Cevabı özel mesajdan verdim. Sende burada yazmak yerine özelden cevap ver.
Merak etme biliyorum abisi rahat ol.
buri sana şuanda hakkaten üzülüyorum çok ciddiyim üzülüyorum her konuda laf yiyorsun Big Grin
Benzer durumda medeni ve tarafsız polisin uygulamaları;

İşviçre;
https://www.facebook.com/photo.php?v=299783226771942
Almanya;
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...fmwIIzqAUs
İşviçre polisinin taraftarları sahadan nasıl çıkarttığına,
Alman polisinin biber gazını sadece sprey olarak ön taraftaki taraftara karşı kullandığına dikkat ediniz.

Bizim polis kin ve nefretle önüne geleni jopluyor, biber gazını tabancasıyla tribünün ortasına yani çoluk çocuk ayrımı yapmadan atıyor. Yetmiyor helikopterden biber gazı atıyor.
buri yi 1-2 hafta tatile yollasanız şu şampiyonluğu hazmedince dönse?
(05-14-2012 08:06 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]buri yi 1-2 hafta tatile yollasanız şu şampiyonluğu hazmedince dönse?

Kurallar, kurallar... Üzgünüm ama kural dışı bir şey yapmıyorum. adamım

Meselenin şampiyonluk meselesi olmadığını, 6s'ı tebrik ettiğimi ama polisi de aynı zamanda eleştirdiğimi, forumdaki tartışmalarında FB - 6s arasında değil FB - polis arasında olduğunu ankatmak için ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler