Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: arabam hakkında bir sorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar ,
kapı içindeki , kapı kolu altındaki , eşya koymak için yapılan yere verilen ad neydi ?
kırıldı . ve fena halde sinirim bozuluyor öyle görünce. internetten alacağım. fakat adını bilmiyorum Smile
Oto tamircisi ne güne duruyor ? Not oranın adını bilmiyorum Smile
(05-13-2012 10:34 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Oto tamircisi ne güne duruyor ? Not oranın adını bilmiyorum Smile

bu saatte tamirci bulabileceğimi mi düşünüyorsun ? Big Grin yinede teşekkür ederim Smile
(05-13-2012 10:37 PM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]
(05-13-2012 10:34 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Oto tamircisi ne güne duruyor ? Not oranın adını bilmiyorum Smile

bu saatte tamirci bulabileceğimi mi düşünüyorsun ? Big Grin yinede teşekkür ederim Smile

Abi güldürme beni bu saatte sipariş verip günlerce parça beklemektense benim önerim daha mantıklı değilmi Big Grin Yarın sabahı bekle Smile
Ona kısaca " kapı cebi " denir.

Örneğin on sol kapı'nın kırılmış ise.

" Ön sol kapı cebi " arıyorum abi diyebilirsin.

Senin için bulabildiğim örnek ;

[Resim: image164y.jpg]
ve
[Resim: image165y.jpg]
(05-13-2012 10:41 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Ona kısaca " kapı cebi " denir.

Örneğin on sol kapı'nın kırılmış ise.

" Ön sol kapı cebi " arıyorum abi diyebilirsin.
çok teşekkür ederim. Smile
(05-13-2012 10:40 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(05-13-2012 10:37 PM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]

Abi güldürme beni bu saatte sipariş verip günlerce parça beklemektense benim önerim daha mantıklı değilmi Big Grin Yarın sabahı bekle Smile

Big Grin mantıklı
Referans Adresler