Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaraylılar şampiyonluğu nasıl kutladınız ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-13-2012 11:20 AM)Rainpow3r-Umut Yazılan: [ -> ]En zoru bizimki oldu sanırım Samsunda yaşıyorum maç biter bitmez çıktık evden 3kişi meydana doğru koşuyoduk formalarla, adamın biri durdurdu böyle gitmeyin gençler Şirinler (Samsun taraftarı) kovalıyo formalıları felan dedi. Çıkardık formaları gittik pataklamışlar milleti ortalık polis kaynıyo felan döndük eve acayip içimizde kaldı balkondan devam ettik artık Big Grin

O adamı bulup, yemek ısmarlayın Big GrinBig Grin
Antalyadaydık en önce gfbyi kovaladık sonra meydanda şampiyonluğumuzu kutladık.
(05-13-2012 12:20 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(05-13-2012 11:20 AM)Rainpow3r-Umut Yazılan: [ -> ]En zoru bizimki oldu sanırım Samsunda yaşıyorum maç biter bitmez çıktık evden 3kişi meydana doğru koşuyoduk formalarla, adamın biri durdurdu böyle gitmeyin gençler Şirinler (Samsun taraftarı) kovalıyo formalıları felan dedi. Çıkardık formaları gittik pataklamışlar milleti ortalık polis kaynıyo felan döndük eve acayip içimizde kaldı balkondan devam ettik artık Big Grin

O adamı bulup, yemek ısmarlayın Big GrinBig Grin

Haha Big Grin

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3...=1&theater
Rezilliğe bakar mısınız Sad Son maça gittik Samsun Sivas maçına sonuna kadar bağırdık olmadı, utandım yani çocuklara saldırmak ne demek
Bizim burda bir adam var koyu fenerli , lojmanda tek bir maç izlencek salon var ondan onla aynı salonda izledik,adam hiç susmadı maç sırasında.Yencez duman etcez ağlıcaklar karşımızda falan diye dakika 90 oldu.Adam bi baktık kaçmış ben bunu görünce başladım bağırmaya Re Re Re Ra Ra Ra diye bizim arkadaşlarda eşlik etti ve Cüneyt Çakır çaldı düdüğü .Koşarak turladım lojmanı sonra arabayı aldık babamla arkadaşlar falan çıktık tura, 2 Sordlandla ve bizim arabayla (zırhlı askeri araç meşaleler bayraklar derken saat 11 oldu eve geldik hala uyumadım pişman değilim bugunde tur olsa gene çıkarım
Maçı fenerlilerin arasında izlemek zorunda kaldık son dakikalarda olum dışarı çıkalım böyle biterse dayak falan yeriz deyip arkadaşla kaçtık içeridekiler bağırmayınca anladık 0-0 bitmiş Big Grin Gittik arabaya uçtuk kaçtık eğlendik Kızılay'a gittik ooh oh ooooh obaaaaa obaaaaa

Ben de samsundayım umut. Maçı izledik çiftliğe doğru çıkarken site caminin orda büyük bi arbede yaşandı polisler biber gazı falan sıktılar kaçtık biz de ne olduğunu bile anlamadım Smile
Gece kupayı beklerken ve sabahı direksiyon sınavım olmasına ragmen Chivas'la kutladık.Sabahleyin kafam biraz dönsede sınavı geçmişim Big Grin
(05-13-2012 01:12 PM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]

Ben de samsundayım umut. Maçı izledik çiftliğe doğru çıkarken site caminin orda büyük bi arbede yaşandı polisler biber gazı falan sıktılar kaçtık biz de ne olduğunu bile anlamadım Smile

Biz de kente gitcektik de gitmedik ya belliydi böyle olcağı Big Grin
Nevizadede maçı izledikten sonra arkadaşlarla meşaleleri yakıp bir güzel kutladık şampiyonluğumuzuSmile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler