05-12-2012, 10:38 PM
Bugün galatasarayın galibiyetine sevinceğimi hiç düşünmezdim.. Neden mi dersin ? Bana topluda olsa bir ' MESAJ ' attın.. Evet , evet. Bana bir mesaj attın ? Kendimi cimciklesemde , tokatlarda atsam yüzüme gerçekti bu. Bana sen mesaj atmıştın. Ellerim tityerek açtım o mesajı. Galatasarayın şampiyon oluşuna ne kadar sevindiğin ile ilgili bir mesajtı. O an , galatasaray için o kadar sevindim ki , sanki fatih terimin oyuncuları sen ve ben için oynamışlar , kupayı elde etmişlerdi. Geçen gün arkadaşlar , senin bir toplulukta bulunduğunu ve kısa giyindiğini söylemişlerdi bana. Çok düşündüm yazıyım mı diye ve sonunda dayanamadım yazdım. " Niye öyle giyindin o gün orada ? Çok kısa giyinmişsinde.. " . Cevap verdi. " Bana göre kıyafetim kısa değil. " Ben düşündüm kalbini kırmamak için ne yazabilirim diye ve aklıma " İyide kısa bende gördüm hem " diye bir cevap verdim. Sonra o " Sen oradamıydın yani ? " diye karşılık verdi. Ben aslında orada değildim ama dostlarım sayesinde öğrenmiştim onun kısa giyindiğini. " Evet , ordaydım " dedim. Oda " Ben seni hiç göremedim " diye karşılık verdi. Ben ise ; " Bilirsin ki , kalabalık yerlerde olmayı sevmem " diye karşılık verince oda " Bilmem mi çok topladım seni o tenha köşelerden " dedi. Biraz gözlerim in içi mutluluk dolmuştu. Kalbimde havai fişek ler patlıyor adeta " BERİL " yazıyordu. Artık sanırım açılmanın vakti gelmişti , aylar sonra tekrardan. " Sen beni unuttunmu tamamilen ? " diye bir soru sordum. O ise yine karşılık vererek " Napcaksın ? " dedi. Allahım , rüyamıdır bu diye sordum kendime. Bi tokat daha atınca kendime anladım ki bunu yazan benim sevdiğim. " Ben seni hala unutamadım , ondan sormuştum " diye karşılık verdim. O ise " Boşver " diyerek son noktayı koydu. Bugün seninle tanışışımızın tam 5. ayımızdı. Seni ölene kadar sevicem , seni ölene kadar sevicem.
Beril sevdiğim kızın adı beyler kızla tanışalı 5 ay oldu ama öyle böyle sevmedim. Eminim aranızda birine aşık olan varsa duygulanacaktır.
Beril sevdiğim kızın adı beyler kızla tanışalı 5 ay oldu ama öyle böyle sevmedim. Eminim aranızda birine aşık olan varsa duygulanacaktır.