Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ekran Kararması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar,1 aydır bilgisayarımda bir sorun olmaya başladı.Oyundayken ekran önce donuyor sonra kararıyor.5 defa filan oluyor sonra komple donuyor ve resetlemek zorunda kalıyorum.Bilgisayarım Windows7 Çözümünü bilen var mı ? Lütfen arkadaşlar cevabınızı bekliyorum !
Tahminimce artık ekran kartındaki fan eskisi kadar soğutmuyor ve aşırı ısınmadan dolayı kendisini güvenlik çemberi altına alıyor. Yani kendisini kapatıyor Smile
Bios'un içine girip, anakart ısısına bakman. Tahminimce yüksek değer olacaktır. Havalar ısındığı için, soğutması iyi olmayan her makine sorun çıkartmaya meğillidir. İşçiliğin varsa, ekran kartının fanını ve slotunu temizlemen. İşçiliğin yoksa, teknik servise götürmen gerekiyor.
Tabii bu söylediğim cevap sadece hayalimde canlandırarak söylediğim bir cevaptır. Genelde bu tip sorunlarda görmeden yorum yapmak zordur.
(05-12-2012 01:40 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Tahminimce artık ekran kartındaki fan eskisi kadar soğutmuyor ve aşırı ısınmadan dolayı kendisini güvenlik çemberi altına alıyor. Yani kendisini kapatıyor Smile
Bios'un içine girip, anakart ısısına bakman. Tahminimce yüksek değer olacaktır. Havalar ısındığı için, soğutması iyi olmayan her makine sorun çıkartmaya meğillidir. İşçiliğin varsa, ekran kartının fanını ve slotunu temizlemen. İşçiliğin yoksa, teknik servise götürmen gerekiyor.
Tabii bu söylediğim cevap sadece hayalimde canlandırarak söylediğim bir cevaptır. Genelde bu tip sorunlarda görmeden yorum yapmak zordur.

aynen katılıyorum ama şöyle birşeyde var bazı fanlar sıcak ve soğuk have değişiminden kendilerini atan oluyor mandalları gevşemiş yerinden biri cıkmış olabilir bunları kontrol edip arkadaşımızn dediği gibide ısı problemine bakarsan zaten herşey ortaya cıkar ...

bence en iyisi fandansa paraya kıyıp bir fan alman benim burda hava 25 derece filen pc sıcaklıgı 24 saat acık 22 derece Big Grin warrock açıkken
Referans Adresler