Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Retail değiştirme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bir ticketla retailınızı değiştirebilirsiniz, başkaları ilk dediklerinde hadi len öyle şey mi olur demiştim ama m60 retailı famasla değiştirdiler. İnanmayanlar için ssde gelsin Smile

[Resim: 5q0wy.png]
Vaayy Smile
Şu hareketten sonra sanırım yeni firma aldığına pişmandır Smile
şimdi ben tmp yi m60 yada famasla değiştirebilir miyim ? Sanmıyorum 3-5. slot olduğu için ama
Bi gariplik var yahu.
Gidiyim elin Amerikalısından M134 retailli char alayım. 10-15$'a satıyorlar zaten. Ticket ile Famas'a çevireyim, gideyim 80-100TL'ye satayım.
Kim benimle ?
Bütün retail fiyatları ayni Alican Big Grin
hayirli olsun..
bana özelden bir ticket örnegi hazırlayabilirmisiniz tmp9 10 yıllık retaili gold famas ile degişmek için teşekkürler ikiside 3.5 ve 10 yıllık olur sanırım teşekkürler
(05-12-2012 08:25 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Bütün retail fiyatları ayni Alican Big Grin

İlk retail çıktığı zaman 20 liraydı m134 retail ve sadece Amerika'nın marketlerinde satılıyordu paket halinde Big Grin o tayfayı bulursam işte 10-15$'a çook eski bi char alabilirim Big Grin Onu Famas'a falan çeviririm işte =)
hocam nerelere gircez neleri seççez bunu bilmiyoruz detaylı bir bilgi verebilirmisin arkadaş istiyorda hiç atmadıgımız için ticket bilmiyoruz Big Grin

famas verip m60 retail almak istiyormuş yardımcı olabilirmisin acaba
Referans Adresler