Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
yeniden warrocka dönmelimiyim bu soruyu soruyorum çünkü warrock kadar güzel bi oyun yok bir yandanda hileli insanlardan dolayı gelmek istemiyorum oyun ne yönde gelişti ya da nasıl gelişti biraz bilgi verir misiniz ?
bende yeniyim oyunda , oyun ortamı kötü küfürler havada uçuşuyor hack hala var hack yapmayanlara bile herkes hileci diyor bana bile diyen oldu yok wh var şu var bu var , ama cıktı cıkacak olan bir oyun var s2 son silah diye fps online oyun joygame tarafından cıkacak olan ben onu bekliyorum daha beta sürümü çıkacak cıksın bırakcam zaten warrocku
ben sana şu kadar söyliyim. oyun 29 mayısta yeni bir şirkete devrediliyor. hack ve lagın yok denecek derecede düşürülmesi planlanıyor. başlaman için geçerli bir neden diye düşünüyorum Smile
bendede lag oluyor s4 cs source gibi oyunlarda ping en fazla 45 çekerken warrockta 999 bu yüzden oyunu bırakmıştım
Oyun Nexon'a devredilecek lag ve hack azalır diye umuyorum ama oyundaki küfür olayı falan bitmez hayatta
Referans Adresler