(05-12-2012 12:36 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]adam adeta fenerle dalga geçiyor uyarıyı biz yiyoruz yönetim şekli: demokrasi ama kendilerine
üç noktalıları kaale mi alıyorsun?
(05-12-2012 12:36 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]adam adeta fenerle dalga geçiyor uyarıyı biz yiyoruz yönetim şekli: demokrasi ama kendilerine
Öyle öyle. Aynı yönetici banada uyarı puanı vermişti. Forum yönetimi 6s ağırlıklı ve taraflı davranıyorlar.
(05-12-2012 01:29 AM)BuRi Yazılan: [ -> ] (05-12-2012 12:36 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]adam adeta fenerle dalga geçiyor uyarıyı biz yiyoruz yönetim şekli: demokrasi ama kendilerine
Öyle öyle. Aynı yönetici banada uyarı puanı vermişti. Forum yönetimi 6s ağırlıklı ve taraflı davranıyorlar.
Bak işte, gece gece buna iyi güldüm.
Adam Duyurta Duyurta Fenerbahçe ile dalga geçiyor. Milleti tartışmaya teşvik ediyor. tartışıncada uyarıyı bizler aliyoruz. şu konuyu açan 'Zeki' Arkadaşa bi Uyarı Puanı verin bari !
(05-12-2012 03:35 AM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Adam Duyurta Duyurta Fenerbahçe ile dalga geçiyor. Milleti tartışmaya teşvik ediyor. tartışıncada uyarıyı bizler aliyoruz. şu konuyu açan 'Zeki' Arkadaşa bi Uyarı Puanı verin bari !
ne uyarısı? yönetime yakın olan kazanıyor

(05-12-2012 02:19 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ] (05-12-2012 03:35 AM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Adam Duyurta Duyurta Fenerbahçe ile dalga geçiyor. Milleti tartışmaya teşvik ediyor. tartışıncada uyarıyı bizler aliyoruz. şu konuyu açan 'Zeki' Arkadaşa bi Uyarı Puanı verin bari !
ne uyarısı? yönetime yakın olan kazanıyor 
Ondan sonra kalkmışlar biz adam kayırmıyoruz diyolar

Hepiniz haberleşipte mi geldiniz abicim bu foruma biriniz bir şey yazmasın hemen fanlarıda arkasından yazıyor herneyse amacınızın ne olduğu bildiğimizden dolayı sadece gülüp geçiyorum !