Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kupa Saraçoğlu'nda Verilecek - SON DAKİKA
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), aldığı son kararla şampiyonluk kupasını Kadıköy’de vermeyeceğini belirttmişti fakat son dakika gelişmesi yaşandı ve bir değişikliğe gidildi ve şampiyon olan takıma kupasını Şükrü Saraçoğlu Stadında Demirören tarafından verilecek.

Bence galatasaray şampiyon olursa staddaki atmosfer hiç iç açıcı olmayacak riskli bir durum eğer fenerbahçe şampiyon olursa harika atmosfer bizleri bekliyor.

Sizce ?
Demirören çok aptalca bi karar vermiş.Bundan anlaşılıyor ki Fenerbahçe taraftarı her türlü stadı yıkıcak.Tabi şampiyon olamassak sonuçları çok kötü olucak buda bir gerçek.Galatasaray taraftarı açısından düşüncek olursak;adamlar kupa finalini dahi göremiycekler.Yani hiç hoş karşılıcaklarını zannetmem.
Ama ŞAMPİYON FENERBAHÇE olucak,tüm kalbimle inanıyorum ... Smile
S ♥ R ♥ A ♥ I ----- K ♥ I ♥ R ♥ M ♥ I ♥ Z ♥ I----Ş ♥ A ♥ M ♥ P ♥ İ ♥ Y ♥ O ♥ N---C ♥ İ ♥ M ♥ B ♥ O ♥ M ♥ B ♥ O ♥ M ♥
Fener yine stadı yakıp gözyaşları ile söndürecek Big Grin
(05-11-2012 04:17 PM)Ufukkk Yazılan: [ -> ]S ♥ R ♥ A ♥ I ----- K ♥ I ♥ R ♥ M ♥ I ♥ Z ♥ I----Ş ♥ A ♥ M ♥ P ♥ İ ♥ Y ♥ O ♥ N---C ♥ İ ♥ M ♥ B ♥ O ♥ M ♥ B ♥ O ♥ M ♥

SRAI ♥

Erdem Döşer

Gelenek Bozulmaz diyorum ben maçın 2-3 farklı Fenerbahçe ' nin olacğındn çok eminim tüm fenerbahçelilere sesleniyrm rahat rahat izlesnlr maçı Wink
Referans Adresler