Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beklentileriniz&Beklentilerimiz - Sohbet
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhabalar, şu güzel günün akşamında baktım ki düzgün oda yok. Napak bea, can sıkıntısı sohbet konusu açayım dedim.

Bu G1'in indirimleri bi an aklıma geldi ve şöyle bi kanıya vardım:
Bu G1 para kazanmak için indirimler yapıyor. Belki son hafta, hatta son gün inanamayacağımız tarzdan itemler sunacak bize. Bence bu yapılan mükemmel indirimlerin sonucu bize patlayacak gibime geliyor.
Nexon firmasını biliyoruz.(pek bilmiyoruz ama olsun Big Grin) Bize harika oyun ve güzel bi server vereceğine inanıyoruz.
Bence Nexon firması oyunu ele aldığı zaman, bu 1000 gün ve üstündeki itemleri siler. Şimdi diyeceksiniz ki "Bütün retailler gidecek." Hayır, bütün retailler gitmeyecek. Oyun taklaya gelmeden önce satılan retailleri bilirsiniz ki sınırsızdı ve günü yoktu. Son çıkan retailler 35xx günlük(belki 4xxx günlük)
Dediğim gibi Nexon 1k günlük itemleri silecek ve biz itiraz edemeyeceğiz. Neden mi?
Çünkü, bize sunduğu mükemmel oyun ve güncellemeler ile bizi bizden alacak ve en fazla 3-4 gün veya 1 hafta yas tutacağız, sonrasında yine mutlu hayata ve deli gibi cash alacağız.
Sildikleri zaman açıklamada ise "G1 firmasının para kazanması için yaptığı bir çeşit olay. Biz size daha iyi oyun sunmak için, eski firmanın yaptığı kâr amaçlı sunduğu çeşitleri sizlerden alıyoruz." diye bir açıklama yaparlar belki.

Çok mu konuştum ne Big Grin
Not: sadece benim fikrim. Sakın "Ay kesin böyle olacak, item almayayım." diye düşünmeyin.

Sizin fikirleriniz neler ? Ufak çaplı sobbet edek Big Grin
"Gece gece sohbet konusu mu açılır?" demeyin. Yarın Cuma günü ve çoğu okulda cuma günleri boş geçiyor. 1 günde gitmeyi verin, şurada sobbet edelim Big Grin
Nexon Sizce Chapter 3 getirebilecek mi?
Eğer pazarlamacı ruhunu ortaya koyarsa bu geç olabilir. Bence eğer şu an ki durumumuzu biliyorlarsa , "Nede olsa bizden bir şey bekliyorlar, ağırdan alırsak biz de kazanırız." diye düşünürlerse zor olur =)
Ama bize sunacakları client, korelilerinki gibi olursa kasma hiç olmayacak. 32lik odalarda bile.
Hesabım 3 4 kere kapatıldı benim tekinde xgametr açtırdı gine kapatılmış yeni şirket gelince bende başlıycaktımda bugün girdim karakterime hesabınız kapatıldı yı görünce tekrar hevesim kaçtı Big Grin
G1 silahların fiyatında artış olmaz inşallah Ss.gif
Bence alican nexon şirketi öyle birşeye karışmaz. Çünkü eğer baştan silerse gamersfirstin kampanyaları. Büyük bir gözden düşüş olur. Kimse cash felan almaz nexondan. Combat arms gibi olursa oyun yarın bırakırım zaten hiç düşünmeden..
Samet ticket at. Belki açarlar Big Grin
Fiyat konusunda bir şey diyemem. Onu yakında göreceğiz.
(05-10-2012 11:17 PM)DoğukanB. Yazılan: [ -> ]Bence alican nexon şirketi öyle birşeye karışmaz. Çünkü eğer baştan silerse gamersfirstin kampanyaları. Büyük bir gözden düşüş olur. Kimse cash felan almaz nexondan. Combat arms gibi olursa oyun yarın bırakırım zaten hiç düşünmeden..

ya itemleri silip, cash fiyatlarını düşürürse Big Grin
(05-10-2012 11:17 PM)DoğukanB. Yazılan: [ -> ]Bence alican nexon şirketi öyle birşeye karışmaz. Çünkü eğer baştan silerse gamersfirstin kampanyaları. Büyük bir gözden düşüş olur. Kimse cash felan almaz nexondan. Combat arms gibi olursa oyun yarın bırakırım zaten hiç düşünmeden..

Combat arms nasıl bir oyun ki ?
Düzgün bir oyun,yeni güncellemeler,hacksiz bir ortam ve sıfır lag sunsalar yeter bence Big Grin
Combat armsın efektlerini düşünmek bile istemeyin yani. Combat armsın efektleri gelceğine her odada 1 opk olsun daha iyi. Öyle anlatıyım anlarsınız. Alican kardeşim senin dediğine değinirsek eğer , dediğin gibi cash fiyatları ne kadar düşerse düşsün bir kişinin 1 günlük itemini bile silsen o sana kin kapar. Sonuçta 1 günü var ve 1 günlük emeği daha var. Zaten eğer indirimi düzgün bir şekilde yaparsa herkes alışverişini düzgün bir şekilde yapar. Türk oyuncularını ürkütmesse , oyun eski haline gelirse eminim ki WarRockdan kazancağını para ile 7 sülalesini geçindirir Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler