Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock NeXon
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
merhaba arkadaşlar.
bu warrock nexon a
taşınıcak ya. benim
sitede birsürü kodum
var. onlar yanar mı?
Ayrıca xgametr de alınmış
ama daha girilmemiş 90
günlük premiumum
var.
onlara birsey
olurmu diye soracaktım.Olursa da tam olarak değişim ne zaman olacak şimdiden teşekkürler.Smile
Zaten ben sana özel mesajdan cevaplamıştım bunları?
Kalbimi kırdın Sad
gidicek bunlar sanırım
Arkadaşın birine daha sormuştm bunu pm den o da konu olarak aç, herkes öğrenmiş olur dedi
(05-10-2012 07:11 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Zaten ben sana özel mesajdan cevaplamıştım bunları?
Kalbimi kırdın Sad

Yardımların için sağolasın kardesim.Bende bütün programımı senin dediklerine göre yaptım.
xGametrden alınmış premiumuna birşey olmazda , bu warrock gamerfirstin hediye olarak verdiği codeler gidicek.
Tarih olarak ne zaman olucak bu olay bilen varmı?
(05-10-2012 07:18 PM)DoğukanB. Yazılan: [ -> ]xGametrden alınmış premiumuna birşey olmazda , bu warrock gamerfirstin hediye olarak verdiği codeler gidicek.

Peki madem birşey olmayacak, premium fiyatları neden bu kadar düştü o zaman?
90 günlük premium zengin bir arkadaşımız Big Grin
(05-10-2012 07:18 PM)erayevka112 Yazılan: [ -> ]Tarih olarak ne zaman olucak bu olay bilen varmı?
(05-10-2012 07:18 PM)DoğukanB. Yazılan: [ -> ]xGametrden alınmış premiumuna birşey olmazda , bu warrock gamerfirstin hediye olarak verdiği codeler gidicek.

Premium fiyatlarının düşüş sebebi WarRock'un Gamersfirstden ayrılıp Nexon şirtketine dönmesidir. K2 son günlerde birazcık daha satışı arttırmak ve para kazanmak için ( her ne kadar zarar etsede ) böyle birşey yaptı. Elindeki premiumları çıkarmak istiyor.
premiumu da kullan nolur nolmaz belki gider boşuna paran gitmiş olur
(05-10-2012 07:18 PM)erayevka112 Yazılan: [ -> ]Tarih olarak ne zaman olucak bu olay bilen varmı?

Düşen fiyatlar sadece g1in sitesinde. Oda g1 ne kazansam kardır politikasına girmiş durumda. Bizim içinde iyi olmuyor değil Smile
-Elimde 90 günlük pre var demişin. Kodu sunucular değişmeden kullanmanı öneririm. Çünkü kod g1 in database inde kayıtlı olduğu için nexon sunucusuna geçtiğimizde kodu kabul etmeyebilir.
-Tam değişim diye bişey yok. 29 Mayıs gecesi -sabahta olabilir- g1 sunucuları kapanacak ve oyun nexona geçiş yapacak.
-Sitede opt-in anlaşması var eğer hesabında bu anlaşmayı kabul etmediysen et. Çünkü anlaşmayı kabul etmeyen hesaplar taşıma sırasında taşınmayacak, yani hesaplar kapatılacak.
-G1deki hediye kodları kullanmadıysan kullan, taşıma sırasında kodlar ve g1 kredileri aktarılmayacak.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler