Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Meğersem ben hackmısım (s0wzamani)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
bencede degıl

hayalet

Cross nerden birleşik ya adam mı kandırıyorsunuz Big Grin

helal olsun
(02-27-2010 01:19 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]Kanıtsız yere suclama yapmak ıstemıyorum sadece olasılıktan bahsetmek istiyorum.

Olasılık : Oyunun tümünü xfire ' den çekmemişsin. Sadece video çekerken hackı kapatmıs olabılırsın. Bence bu video işini çok yaptın ( yanı hackı kapattıgında 1 kac kere denemıssındır ) sadece trdominic 'i vurdugun video yu upload etmıs olabılırsın. Demek istediğim şu bu video hack olup olmadıgını ıspatlamaz. Şahsen ben hack olsaydım (allah ole hataya dusurmesın) odada bellı bır skor yaptıktan sonra ornegın 20 ye 4 gıbı bır skor yaptıgımda hackı kapatır ondan sonrada xfire ' den 1 dak 15 sn adamı hacksız oldurdugum vıdeo' yu upload eder foruma koyardım. Ondan sonrada konunun baslıgını megerse ben hackmısım dıye acardım.

Yukarıdakı sadece bır olasılık adı ustunde olabılırde olmayabılırde ama bence olabılır cunki sen bizim clana gırdı ıdın bı zaman ve de ben senı hack actıgını %90 anladıgım ıcın clandan atmıstım, ve bunu clandakı herkes soyluyordu. Ama ne yazıkkı cross bırlesık hack ss' sını forum kabul etmedıgı ıcın foruma koymadım o zamanlar.

bana hack demeye basladıgı zaman son 2-3 el idi baktım devam edıyor vıdeo aldım 1 oyunu ful vıdeo almak ısteyınce xfire 10dk dan uzun vıdeo uplaad etmıyor yok hala kabul etmıyorsan 1 oyunumu ful vıdeo alıp msnden atarım ben sıızn klandakıler gıbı hack kullanmam bunuda unutma bende eskı holycıydım ne döndugunu bılıyorum
Daha çıkmadan tarıyor bu adam ve nereye saklanırsam saklanayım yine benim olduğum yere doğru takla atarak çıkıyor şimdi gelde şüpelenme bu adamdan....
Yorumlarınıza biraz daha dikkat edin.Birilerini suçlayacağınız zaman,muhakkak ki elinizde geçerli bir delil olsun ondan sonra suçlayın.Eğer ki bu konu içinde asılsız bir şekilde tartışma ortamı yaratılırsa; konuyu kapatmak zorunda kalacağım.
(02-27-2010 02:53 PM)l3aşaran Yazılan: [ -> ]Daha çıkmadan tarıyor bu adam ve nereye saklanırsam saklanayım yine benim olduğum yere doğru takla atarak çıkıyor şimdi gelde şüpelenme bu adamdan....

khalide tekrar 4v4 oynuyalım karsıya gec ve oyun basından sonuna kadar vıdeo alacam oyundna bana ulas
Konuyu saptimayalim sergen,bertan
Pff özür dilerim video yu büyütünce nasıl olduğunu anladım video küçükken izlediğimizde birleşik gözüküyor
RE: Meğersem ben hackmısım (s0wzamani)
Kanıtsız yere suclama yapmak ıstemıyorum sadece olasılıktan bahsetmek istiyorum.

Olasılık : Oyunun tümünü xfire ' den çekmemişsin. Sadece video çekerken hackı kapatmıs olabılırsın. Bence bu video işini çok yaptın ( yanı hackı kapattıgında 1 kac kere denemıssındır ) sadece trdominic 'i vurdugun video yu upload etmıs olabılırsın. Demek istediğim şu bu video hack olup olmadıgını ıspatlamaz. Şahsen ben hack olsaydım (allah ole hataya dusurmesın) odada bellı bır skor yaptıktan sonra ornegın 20 ye 4 gıbı bır skor yaptıgımda hackı kapatır ondan sonrada xfire ' den 1 dak 15 sn adamı hacksız oldurdugum vıdeo' yu upload eder foruma koyardım. Ondan sonrada konunun baslıgını megerse ben hackmısım dıye acardım.

Yukarıdakı sadece bır olasılık adı ustunde olabılırde olmayabılırde ama bence olabılır cunki sen bizim clana gırdı ıdın bı zaman ve de ben senı hack actıgını %90 anladıgım ıcın clandan atmıstım, ve bunu clandakı herkes soyluyordu. Ama ne yazıkkı cross bırlesık hack ss' sını forum kabul etmedıgı ıcın foruma koymadım o zamanlar.

Daha çıkmadan tarıyor bu adam ve nereye saklanırsam saklanayım yine benim olduğum yere doğru takla atarak çıkıyor şimdi gelde şüpelenme bu adamdan....

Sizin gerçekten iyi bir gözlüğe ihtiyacınız var,adam vurduğu sahneyi videoya almış ve diğeri hala ona hack diyor.Bundan daha öte bir kanıt olamaz bence bu arkadaşa hack diyenler ya bu oyunu bıraksın yada oynuyormuş gibi yapsın..!
(02-27-2010 06:29 PM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]RE: Meğersem ben hackmısım (s0wzamani)
Kanıtsız yere suclama yapmak ıstemıyorum sadece olasılıktan bahsetmek istiyorum.

Sizin gerçekten iyi bir gözlüğe ihtiyacınız var,adam vurduğu sahneyi videoya almış ve diğeri hala ona hack diyor.Bundan daha öte bir kanıt olamaz bence bu arkadaşa hack diyenler ya bu oyunu bıraksın yada oynuyormuş gibi yapsın..!

Zaten verılen replerden nasıl adam oldugun bellı Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler