Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Skyrim Tema Müziği ve Coverlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu oyunun çok fena sardığını söylemek isterim. RPG seven biri olarak bayıldım açıkcası. Müziği de bir o kadar hoş ki hangi enstruman ile çalınsa çalınsın kulağa hoş geliyor Smile Hepsini dinlemenizi tavsiye ederim.

Trailer eşliğinde müzik [ Türkçe Altyazılı ]

Ana Müzik

2:34 de başlıyor.

Metal Cover

Keman Cover

Keman Cover 2

Piano Cover

Malukah - Dragonborn comes

Oyun sarıyor gerçekten, müzikleri ayrı bir hoş Smile
Bu oyun neci? Nasıl birşey amacı falan. Kısa bir anlatım yapar mısın?
Oyunu bende indirdim. Uzun süredir var fakat low+low'da acayip kasıyor Smile 8500GT'min Kondansatörleri patladı :|
(05-09-2012 10:32 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Bu oyun neci? Nasıl birşey amacı falan. Kısa bir anlatım yapar mısın?

İlk videoyu izlersen bir şeyler anlayabilirsin.

Bizi sınırdan geçerken yakalıyorlar ve İmparatorluk isyancılarını infaz ederken bizi de araya sokuyorlar. Tam o sırada bir ejderha şehri basıyor ve her tarafı talan ediyor. 4-5 kişi kaçıyor. Sonra tecrübelerimize dayanarak bir şehirde ejderhayı öldürüyoruz ve Dovahkiin oluyoruz, yani Dragonborn, ejderdoğan galiba türkçesi. Skyrimde iç savaş söz konusu, bu taraflardan birine katılıp savaşabilirsin. Çeşitli bölgeler var, her birinde bir gizem var tabi ki. Her türden karakter de mevcut oyunda. Daha fazla anlatıp heyecanını kaçırmaya gerek yok, oyna pişman olmazsın Smile
(05-09-2012 10:49 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]
(05-09-2012 10:32 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Bu oyun neci? Nasıl birşey amacı falan. Kısa bir anlatım yapar mısın?

İlk videoyu izlersen bir şeyler anlayabilirsin.

Bizi sınırdan geçerken yakalıyorlar ve İmparatorluk isyancılarını infaz ederken bizi de araya sokuyorlar. Tam o sırada bir ejderha şehri basıyor ve her tarafı talan ediyor. 4-5 kişi kaçıyor. Sonra tecrübelerimize dayanarak bir şehirde ejderhayı öldürüyoruz ve Dovahkiin oluyoruz, yani Dragonborn, ejderdoğan galiba türkçesi. Skyrimde iç savaş söz konusu, bu taraflardan birine katılıp savaşabilirsin. Çeşitli bölgeler var, her birinde bir gizem var tabi ki. Her türden karakter de mevcut oyunda. Daha fazla anlatıp heyecanını kaçırmaya gerek yok, oyna pişman olmazsın Smile

Teşekkür ederim pcye geçince videoları seyrederim. Smile
Oyunu bitirmen için min. 100 saatini harcamalısın.
Ben 30. saatte filanım. Ana senaryo bitti, yan guildler vs. var ancak değişik bir buildde düşünüyorum Smile
Bu Oyunda Kurtadam Olmak Çok Güzel.En Sevdiğim Özelliğiinden biride kurt adam olup şehirdeki insanları öldürüp yemek bir ara vampir olacam Smile
Referans Adresler