Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock - Sunucu Bakımı (9 Mayıs 2012)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Burak Kandöker

Merhaba,

War Rock Oyun Sunucuları bu gece bakıma alınacaktır.Yama ile ilgili bir bakım değildir.Detaylı bilgiyi bakım sonrası resmi forumda bulabilirsiniz.

-Burak
28 Mayıs'ta g1 silahları beleş olacak mı? Big Grin
(05-09-2012 10:08 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]28 Mayıs'ta g1 silahları beleş olacak mı? Big Grin
Hayır , üstüne g1 vericekler Big Grin
etkinlik felan gelmesin yav ben sbs ye giricem canım çekiyor oynamak istiyorum yapmamam lazım burak kandoker abicimm sen söyle şu edminlere sebeseden sonra yapsınlar bu etkinlikleri he bide de bu çoçuk hep warrocka girmek istiyor ama sbeseye girmesi gerekiyormus bizim ülkemizde böyle bir sistem var de çok zor bir sınav olacakmış de en az 450 puan tutturması gerekiyormuş de istedigi liseye gitmesi için hiç warrak oynamayıp ders calısması gerekiyormus de sonra aksama kadar catır catır adam vuracakmıs de belki bana hediyede verirler. DOST

Big Grin Big Grin
(05-09-2012 10:46 PM)selemeceneme Yazılan: [ -> ]etkinlik felan gelmesin yav ben sbs ye giricem canım çekiyor oynamak istiyorum yapmamam lazım burak kandoker abicimm sen söyle şu edminlere sebeseden sonra yapsınlar bu etkinlikleri he bide de bu çoçuk hep warrocka girmek istiyor ama sbeseye girmesi gerekiyormus bizim ülkemizde böyle bir sistem var de çok zor bir sınav olacakmış de en az 450 puan tutturması gerekiyormuş de istedigi liseye gitmesi için hiç warrak oynamayıp ders calısması gerekiyormus de sonra aksama kadar catır catır adam vuracakmıs de belki bana hediyede verirler. DOST

Big Grin Big Grin
Bi' an kendimi hatırladım aynı durumdaydım 2 yıl önce kardeşim ama ben dişimi 2 ay sıkıp 500 yapmıştım ARTİST
kaçta gircek ne kadar sürcek Big Grin meraklar içerisindeyim Big Grin uzun sürcekse uyuyayım yav: D
(05-09-2012 10:46 PM)selemeceneme Yazılan: [ -> ]etkinlik felan gelmesin yav ben sbs ye giricem canım çekiyor oynamak istiyorum yapmamam lazım burak kandoker abicimm sen söyle şu edminlere sebeseden sonra yapsınlar bu etkinlikleri he bide de bu çoçuk hep warrocka girmek istiyor ama sbeseye girmesi gerekiyormus bizim ülkemizde böyle bir sistem var de çok zor bir sınav olacakmış de en az 450 puan tutturması gerekiyormuş de istedigi liseye gitmesi için hiç( warrak )oynamayıp ders calısması gerekiyormus de sonra aksama kadar catır catır adam vuracakmıs de belki bana hediyede verirler. DOST

Big Grin Big Grin

Big GrinBig GrinBig Grin töbe töbe
Referans Adresler