Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Samsung Galaxy S II
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bi kaç gündür foruma sınavlar nedeniyle giremiyorum neyse konuya geleyim iphone 4 ümü kardeşime verdim ve ben galaksi s 2 kullanmaya başladım kullanan varmı varsa hangi tarayıcıyı kullanıyor hangi appler vazgeçilmezi kısaca biraz tüyo verin Smile
Benim fikrimi sorarsan appden güzel oyunlar yükleyip oynayabilirsin.Gayette sarıyor Smile
Öncelikle hayırlı olsun, temple run severek oynadığım bir oyundur. Apk manager uygulaması yükle, internetten apk dosyaları indirip yükleyebilirsin. El feneri uygulaması şart, fifa 2012 yükle. Bilgisayarı kontrol etme programı yükle(teamviewer). Nfs shift yükle. Bilardo, hokey tarzı oyunlar da iyi gider. Viber, tango, whatsapp falan da yüklersin.
Temple run angry bird blood and glory whats app tw falan app store gibi androidden indiriyoruz şimdi çözdüm hmm apk dosya olayina bir bakayım teşekkürler bilgi için
SII inceleme fırsatım olmadı pek. Tanıdığım bi hoja, mesajları konuşarak yazıyor. Bu çok iyi bi' uygulama.
Evet şimdilik bu kadar Big Grin
(05-09-2012 07:49 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]SII inceleme fırsatım olmadı pek. Tanıdığım bi hoja, mesajları konuşarak yazıyor. Bu çok iyi bi' uygulama.

kendi içerisinde olması lazım o özellik
(05-09-2012 07:49 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]SII inceleme fırsatım olmadı pek. Tanıdığım bi hoja, mesajları konuşarak yazıyor. Bu çok iyi bi' uygulama.

çüşünüz iyimiş la Big Grin sırf bunun için s2 alınır Big GrinBig Grin
Referans Adresler