05-09-2012, 06:51 PM
05-09-2012, 07:14 PM
Hoşgeldin, gerçek metallica bu değildir belirteyim
Metallica ikiye ayrılır:
1) Herkesin dinlediği özenti metalcilerin dinlediği metallica (no thing else metters, one, no leaf, vs)
2) Gerçek metalcilerin dinlediği metallica: ilk 5 albüm. En iyi zamanları o zamanlardı arkadaş.
Metallica ikiye ayrılır:1) Herkesin dinlediği özenti metalcilerin dinlediği metallica (no thing else metters, one, no leaf, vs)
2) Gerçek metalcilerin dinlediği metallica: ilk 5 albüm. En iyi zamanları o zamanlardı arkadaş.
05-09-2012, 07:18 PM
Fena fenaaaa 
O saydıkların çok güzel şarkılar la
Seni kınıyorum mete git la git konuşma benle 

(05-09-2012 07:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin, gerçek metallica bu değildir belirteyimMetallica ikiye ayrılır:
1) Herkesin dinlediği özenti metalcilerin dinlediği metallica (no thing else metters, one, no leaf, vs)
O saydıkların çok güzel şarkılar la
Seni kınıyorum mete git la git konuşma benle 
05-09-2012, 07:33 PM
(05-09-2012 07:18 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Fena fenaaaa
(05-09-2012 07:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin, gerçek metallica bu değildir belirteyimMetallica ikiye ayrılır:
O saydıkların çok güzel şarkılar laSeni kınıyorum mete git la git konuşma benle
O şarkılar evrenseldir Sinan ben sana özentisin demiyorumki. O şarkıları sevmeyen yoktur zaten. Ama bazıları varki ne tür dinliyorsun diyorum metal diyor, hangi gruplar soruyorum "gülerek" metallica diyor. Hangi şarkıları diyorum benim saydıklarımı sayıyor. Benim sözüm onlara yoksa o şarkılar dinlenmez mi ya riffleri muhteşemdir.