Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Metallica -/- Fade To Black Live
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu Nasıl Bir Yorum Nasıl Bir Melodidir...

Hoşgeldin, gerçek metallica bu değildir belirteyim Big Grin Metallica ikiye ayrılır:
1) Herkesin dinlediği özenti metalcilerin dinlediği metallica (no thing else metters, one, no leaf, vs)
2) Gerçek metalcilerin dinlediği metallica: ilk 5 albüm. En iyi zamanları o zamanlardı arkadaş.
Fena fenaaaa Tongue

(05-09-2012 07:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin, gerçek metallica bu değildir belirteyim Big Grin Metallica ikiye ayrılır:
1) Herkesin dinlediği özenti metalcilerin dinlediği metallica (no thing else metters, one, no leaf, vs)
2) Gerçek metalcilerin dinlediği metallica: ilk 5 albüm. En iyi zamanları o zamanlardı arkadaş.

O saydıkların çok güzel şarkılar la Angry Seni kınıyorum mete git la git konuşma benle Sad
(05-09-2012 07:18 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Fena fenaaaa Tongue

(05-09-2012 07:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Hoşgeldin, gerçek metallica bu değildir belirteyim Big Grin Metallica ikiye ayrılır:

O saydıkların çok güzel şarkılar la Angry Seni kınıyorum mete git la git konuşma benle Sad

O şarkılar evrenseldir Sinan ben sana özentisin demiyorumki. O şarkıları sevmeyen yoktur zaten. Ama bazıları varki ne tür dinliyorsun diyorum metal diyor, hangi gruplar soruyorum "gülerek" metallica diyor. Hangi şarkıları diyorum benim saydıklarımı sayıyor. Benim sözüm onlara yoksa o şarkılar dinlenmez mi ya riffleri muhteşemdir. Smile
Referans Adresler