Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazılarımı Nasıl Buluyorsunuz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bildiğiniz üzre http://asiridoz.blogspot.com/ da bir şeyler yazıyorum. Sizce yazılarım nasıl ?

Eksik yanlarımı belirtirseniz çok sevinirim Smile
Bir şey soracağım, yazıları blogtan para kazanmak için mi yazıyorsun, yoksa içinden geldiği için mi?
Blog'tan paramı kazanılıyor ki ?
(05-09-2012 06:34 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]Bir şey soracağım, yazıları blogtan para kazanmak için mi yazıyorsun, yoksa içinden geldiği için mi?

Arkadaşım , para kazanmak bu işlerde çok zor. Ben yazmayı sevdiğim ve benim gibi düşünen arkadaşlarla samimi olmak için yazıyorum. Para kazanmak istesem de blog sayfamı reklamlarla doldururum. Para kazanmak istesem gider bir işe çalışırım.

Sevgiler Smile
(05-09-2012 06:41 PM)SiyahLotus Yazılan: [ -> ]
(05-09-2012 06:34 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]Bir şey soracağım, yazıları blogtan para kazanmak için mi yazıyorsun, yoksa içinden geldiği için mi?

Arkadaşım , para kazanmak bu işlerde çok zor. Ben yazmayı sevdiğim ve benim gibi düşünen arkadaşlarla samimi olmak için yazıyorum. Para kazanmak istesem de blog sayfamı reklamlarla doldururum. Para kazanmak istesem gider bir işe çalışırım.

Sevgiler Smile

helal aynı kafayız
birkaç yazına baktım fena değilsin reiss
Güzel yazıların var gerçekten en sevdiğim yazın Uzaktan Sevmek.

Böyle yazılara devam edersen gayet iyi olur.
Yazı yazman güzel ama noktalama ve imla kurallarına dikkat ederek yazmalısın. Noktadan sonra hep küçük devam etmişsin.Bunları görünce yazıları okuma gereği bile duymadım.
(05-09-2012 09:13 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]Yazı yazman güzel ama noktalama ve imla kurallarına dikkat ederek yazmalısın. Noktadan sonra hep küçük devam etmişsin.Bunları görünce yazıları okuma gereği bile duymadım.

Bence de dikkat edersen okuyucu kitlen artar. Smile
Dikkat ederim , teşekürler Smile
Referans Adresler