Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ne Gündü Be Ama Sonu İyi Bitti :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar dedim gibi çok iyi bir gündü hatta değişik bi gün oldu benim için. Benim 2/3 hafta önce itemlerim eşyalarım silinmşiti belki hatırarsınız konuda açmıştım tıcket yardımı die bugün oyuna girdim oyun attım arkadaşımla 2 defa sunucuya bağlantı koptu ALLAH ALLAH dedim kendi kendime çıkıp yeniden girdim hesabınız kapatıldı al işde bi bu eksikti dedim yeniden tıkcet attım cevap geldi hemen dediler böle böle hesabınız sonsuza kadar kapatıldı aha şimdi ne yapıcam dedim ben tabi maıl dan atmaya devam ettim sorna cevap geldi eşyalarınız itemleriniz geri geldi çarımda açıldı tabi çok sevindim gerçekten.Bunuda forumda sizinle paylaşmak istedim Smile
(05-09-2012 04:56 PM)fearlesswatch Yazılan: [ -> ]Evet arkadaşlar dedim gibi çok iyi bir gündü hatta değişik bi gün oldu benim için. Benim 2/3 hafta önce itemlerim eşyalarım silinmşiti belki hatırarsınız konuda açmıştım tıcket yardımı die bugün oyuna girdim oyun attım arkadaşımla 2 defa sunucuya bağlantı koptu ALLAH ALLAH dedim kendi kendime çıkıp yeniden girdim hesabınız kapatıldı al işde bi bu eksikti dedim yeniden tıkcet attım cevap geldi hemen dediler böle böle hesabınız sonsuza kadar kapatıldı aha şimdi ne yapıcam dedim ben tabi maıl dan atmaya devam ettim sorna cevap geldi eşyalarınız itemleriniz geri geldi çarımda açıldı tabi çok sevindim gerçekten.Bunuda forumda sizinle paylaşmak istedim Smile

hayırlı olsun kardeşim dedim sana sabırlı ol diye
gecmis olsun. sevindim
Saolun ARKADAŞLAR iykide bana yardımcı oldunuz SmileDOST
(05-09-2012 05:10 PM)fearlesswatch Yazılan: [ -> ]Saolun ARKADAŞLAR iykide bana yardımcı oldunuz SmileDOST

biz burda bir aile yiz kavramını kullanmak istiyorum şu sebepten herkesin yardımcı olabilcegi bir konu muhakak vardır ve o yardımların burda olması beni de sizler gibi mutlu ediyor
Gider ayak kıyak geçmişler Big Grin Gözün aydın bilader
Gözün aydın. Haksız yere banlanmak kadar kötü bir şey yok,
(05-09-2012 05:15 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Gider ayak kıyak geçmişler Big Grin Gözün aydın bilader

Big Grin aynen ha başkası olsa sallamazdı bence
Eywallah arkadaşlar DOST
Sanırım seni oyundan düşürerek itemlerini yükleyeceklerdi sen de sürekli tekrar giriş yaptın adamlar seni banladı giremedin o ara yüklediler. İyi teori ama dimi Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler