Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Korea hakkında üyelikte takıldım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bu oyun için ayrı bi program gerekiomu?
Metehan eyvallah sayende bende geliyorum uleynn Big Grin
(05-08-2012 07:05 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Metehan eyvallah sayende bende geliyorum uleynn Big Grin

Üyelik nasıl alınır açıklamadım ki? Alabildiysen özelden mesaj atsana bir.
Anlatmasan da kssn işime yarayabilir heveslendim. Smile Bende üyelikle uğraşıyorum şuan kayıt oldum sitesine girdim 2 seçenek çıktı ne yazdığını anlamıyorum çevirmiyor da...
Şuanda bende deniyorum fakat translate heryeri çevirmiyor

buraya ne yazacağım yav kssn mi ? o siteden buldum 19 yaşında doğum tarihini felan üye olurkende aynı girdim normal şifrede olmuyor Big Grin

[Resim: 5jl22.png]
Kayıt kısmını bilmem ama, site çoğunlukla resimlerden oluştuğu için çoğu yeri çevirmeyecek translation Smile
O yüzden şansınız bol olsun gençler Big Grin
(05-08-2012 07:45 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Kayıt kısmını bilmem ama, site çoğunlukla resimlerden oluştuğu için çoğu yeri çevirmeyecek translation Smile

Ben kayıt oldum ama şu var. Giriş yaptıktan sonra 2 kütü çıkıyor. Hangisini seçicem hatırlıyorsan bir yardımcı oluver Smile
(05-08-2012 07:56 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(05-08-2012 07:45 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Kayıt kısmını bilmem ama, site çoğunlukla resimlerden oluştuğu için çoğu yeri çevirmeyecek translation Smile

Ben kayıt oldum ama şu var. Giriş yaptıktan sonra 2 kütü çıkıyor. Hangisini seçicem hatırlıyorsan bir yardımcı oluver Smile

Nasıl oldun yav dediğim yere ne yazdın
Orada da yazıyor zaten şifreni yazacaksın. En başta kayıt olurken girdiğin şifreyi buraya da yazacaksın
Olmuyor ki bende Sad
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler