Türkçe'nin dünya dili olması ,Vicdan özgürlüğü,Olaylardan ders almak,Geçmişteki kendimiz,Türkiye'nin ve dünyanın geleceği gençlerimiz konularından birisi hakkında makale yazmam gerekiyor fakat ben makale yazmayı bırakın mani bile yazamam o kadar kötüyüm yazı konusunda.Lütfen yardım edin kısa bir şey olsa da olur.
makale kısa olamaz en az iki sayfa olmalıdır. 11. sınıf dil anlatım proje ödevi demi

(05-08-2012 11:37 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]makale kısa olamaz en az iki sayfa olmalıdır. 11. sınıf dil anlatım proje ödevi demi 
yok ya 10.sınıf ders kitabında yazıyordu.Tüm sınıfa verdi ödevi ilk bana okutacak.O kadar var mı ya of
Olmazsa
BURAYI dene. İstediğin kadar bilgi bulabilirsin
unutma ki fazla bilgi ver ve bunları kanıtla.daha iyi olur.sayısal veriden de kaçınma.7.sınıftayım ama böyle yazılıyor heralde.
(05-08-2012 10:56 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Türkçe'nin dünya dili olması ,Vicdan özgürlüğü,Olaylardan ders almak,Geçmişteki kendimiz,Türkiye'nin ve dünyanın geleceği gençlerimiz konularından birisi hakkında makale yazmam gerekiyor fakat ben makale yazmayı bırakın mani bile yazamam o kadar kötüyüm yazı konusunda.Lütfen yardım edin kısa bir şey olsa da olur.
Yukarıda bahsettiğiniz konular ile ilgili kendinize ait fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeniz gerekmektedir.
Bu durum, hazırladığınız makaleyi değerlendirecek otoritenin "sizin hakkınızda" geleceğinizi ilgilendirecek doğru bir karar vermesine sebep olacaktır.
Kendinizi veya farklı mevzuları ifade etmeniz istendiğinde "sonucu ne olursa olsun" kendinize güvenin ve yapabileceklerinizi ortaya koyun.Hakkınızda varılacak yargı, kendinizle yüzleşmenize ve kendinizi "değişim süreci içerisinde" geliştirmenize sebep olacaktır.
Sevgi ve saygılarımla.