Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarımı Test Ettim :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlarımın AMD İşlemcisini Kötülemesi Üzerine Bir Test Uyguliyim Dedim Ve Bu Fotoğrafı Sizlerlede Paylaşmak İstedim Açık Olan Uygulamalar ;

CALL OF DUTY MW3*

CALL OF DUTY SİSTEM GEREKSİNİMLERİ*

PROTOTYPE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ*

APB RELOADED SİSTEM GEREKSİNİMLERİ*

CALL OF DUTY BLACK OPS SİSTEM GEREKSİNİMLERİ*

NEED FOR SPEED SHİFT SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

CRYSİS SİSTEM GEREKSİNİMLERİ *

WARROCK*

[Resim: 5dfgh.jpg]

Umarım AMD 'nin Gücüne Sizde Birgün Tanık Olabilirsiniz Smile
İşin yokmu senin Big Grin
Aynı şeyi benim çevremde de söylüyorlar. Hiç aldırış etmiyorum. Big Grin
Bunun işlem gücüyle bir alakası yok Big Grin Tamamen bellek miktarıyla alakalı.
Alt tab yap bakalım pc ne oluyor alayı yanıt vermiyecek Smile
(05-06-2012 12:45 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Bunun işlem gücüyle bir alakası yok Big Grin Tamamen bellek miktarıyla alakalı.

Orası Ayrı Mesele Ama İşlemci Gücüde Ayrı Bir Önem Taşır... FSB Oranları Falan Wink 4GB Gskill Çift Modül Ram Smile

(05-06-2012 12:46 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Alt tab yap bakalım pc ne oluyor alayı yanıt vermiyecek Smile

Dostum Hepsini Yaptım Bir Sorun Yok Yani Smile
(05-06-2012 12:45 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Bunun işlem gücüyle bir alakası yok Big Grin Tamamen bellek miktarıyla alakalı.

katılıyorum Smile
Yaptığının işlemciyle hiçbir alakası yok.Ayrıca AMD'ye düz mantık nasıl bakabiliyorsun anlamadım ? Smile AMD'nin bir ton serisi(Phenom 2 , Bulldozer , Athlon , Sempron ) var serilerinde kendi arasında çekirdek sayılarına göre ayrılıyor ( Phenom 2 X4 - Phenom 2 X6 , Bulldozer FX X4 - FX X8 gibi) ve aynı çekirdek sayılı serilerde bile onlarca farklı model işlemci var Smile

Bunla

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---isl...I_ID=57063

Bu birmi ?

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---isl...I_ID=39574
Ben bunları açsam ertesi güne cenazesi kalkar
(05-06-2012 12:55 PM)redrose59 Yazılan: [ -> ]

katılıyorum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler