Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu oyunun hali ne ya ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Girdiğim her odada en az 2-3 hacker var noluyo deli olucam kd 1.40 dan 1.10 a düştü hacker şerefsizler yüzünden 2 gündür oyun oynayamıyorum ya.
önümüzdeki ayı bekliyoz kardeş Smile umutlarımızı koruyalım Smile
Ben sık sık girmiyom günde 1 oyun atıp cıkıyorm belkide hiç haziranı bekliyoruz işte
arkadaş premıum aldım g1 aldım yine türedi şerefsizler ben premıum g1 alınca cıkıo ortada *
kardeş sil şu küfürü durduk yere uyarı yeme bea Smile
Valla Ne olur bilmemde Nexon iyi alıyor warrocku gamerfirstle yürümezdi bu iş ilk levellerde hackle kasanlar leveli yükselince abilik tarslıyor *
bende dün girdim hack her zaman vardı ama oyunda lag var ilk önce lagın aşılması lazım ayrıca hack hiçbir zaman bitmez
Nexon kurtar bizi... Smile
Günlerdir girip oynuyorum sadece dün middle da bir hackle karşılaştım onun dışında 3-5 tane feci lag olan adam vardı temiz oyun yav banamı denk gelmiyor yoksa Ss.gif
Bencede artık can sıktı bu lag olayı birçok arkadaşım lag yüzünden oyuna girmiyor oyundaki lag ı düzeltirlerse ki bunun için umutluyum ozaman bu WARROCK un tadını almaya başlarız benim tek temennim bunun düzelmesi.

Ayrıca oyun içi görüntüler filan mı değiştirilicekmiş oyun içinde herkes birşeyler söylüyor bi bilgi veya bi yönledirme yaparsanız sevinirim bununla ilgili!
Şimdiden teşekkür ederim!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler