05-06-2012, 04:23 PM
Sayfalar: 1 2
05-06-2012, 05:02 PM
Evet
05-06-2012, 05:56 PM
Aslında hepimiz bilgisayara çok zaman ayırıyoruz.Bunun 4/3 ünü Warrock oynayarak geçiriyoruz. Ama dısarıda hayat var. 800 G1 e verdiğin parayla arkadaslarınla sinemaya gidebilirsin. Halı saha maçına gidebilirsin. Bowling oynayamaya gidebilirsin. Akbilini doldurup yol paranı çıkartabilirsin. Kitap alıp okuya bilirsin. Ve kendine ait bir şekilde bağımsız zaman geçirebilirsin. Sıkılmadan, sinirlenmeden. Gerçek hayatta lag yok. Hack yok. Zamanlarımızı çok boşa harcıyoruz bir nevi.
05-06-2012, 09:03 PM
(05-06-2012 11:07 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ](05-06-2012 09:48 AM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]Sadece oyuna giriş hakkında ki görüşlerini okudum diğer yazdıklarını okumadan geçtim. Buna cevap vereceğim tek. Şuanda nexon sitesine giriş yaptığında oradaki bütün oyunlara bir hesap üzerinden yani giriş yaptığın hesap ile erişebiliyorsunDekaron hesabım ile combat arms ta oynayabiliyorum
peki oynadığın o oyunlar nasıl hack,lag durumu?
Combat armsta warrock kadar lag yok en azından birde ben yurtta olduğum için bağlantım yavaş o yüzden net cevap veremem.
Hack var yinede fakat o kadar yüksek seviyede değil
05-06-2012, 09:09 PM
(05-06-2012 09:03 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ](05-06-2012 11:07 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ](05-06-2012 09:48 AM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]Sadece oyuna giriş hakkında ki görüşlerini okudum diğer yazdıklarını okumadan geçtim. Buna cevap vereceğim tek. Şuanda nexon sitesine giriş yaptığında oradaki bütün oyunlara bir hesap üzerinden yani giriş yaptığın hesap ile erişebiliyorsunDekaron hesabım ile combat arms ta oynayabiliyorum
peki oynadığın o oyunlar nasıl hack,lag durumu?
Combat armsta warrock kadar lag yok en azından birde ben yurtta olduğum için bağlantım yavaş o yüzden net cevap veremem.
Hack var yinede fakat o kadar yüksek seviyede değil
+1. Haklısın Combat Arms'ta hack ve lag yok denilecek kadar az. Daha bugün 2-3 saat Combat Arms oynadım ne hack denk geldi, ne de lag.
05-06-2012, 10:41 PM
Aslında çok haklısın.Lag var ama nedense seviyorum bu oyunu fazla para yatırmıyorum oyuna arada g1 premium alıyorum.Umarım Combat Arms gibi lag ve hack çok aza iner.Adam akıllı oynarız
05-07-2012, 12:05 PM
3.tekil şahıs olarak kullandığınız konu başlığı, başlık ile alakası olmayan bir seyir izleyerek "öz eleştiri" halinde "çoğul şahıslar" adına "yargıya varma" şeklinde devam etmiştir.
Hangi yaş ve meslek grubuna dahil olursanız olun ; Oyun dünyası, hayatın yadsınamaz bir gerçeğidir.
Önemli olan, bulunduğunuz konum ve imkanlar dahilinde, hayatınızı ve size bağlı gelişen bir hayatı ihmal etmeden oyun dünyasından faydalanmayı başarmanızdır.
Zamanı "doğru ve etkili" bir planlama ile kullandığınız sürece, hayatınızda tüm aktivitelere yeterince şans tanıyabilirsiniz.
Hangi yaş ve meslek grubuna dahil olursanız olun ; Oyun dünyası, hayatın yadsınamaz bir gerçeğidir.
Önemli olan, bulunduğunuz konum ve imkanlar dahilinde, hayatınızı ve size bağlı gelişen bir hayatı ihmal etmeden oyun dünyasından faydalanmayı başarmanızdır.
Zamanı "doğru ve etkili" bir planlama ile kullandığınız sürece, hayatınızda tüm aktivitelere yeterince şans tanıyabilirsiniz.
05-07-2012, 03:24 PM
nexon favorim 

Sayfalar: 1 2
Dekaron hesabım ile combat arms ta oynayabiliyorum