Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nexon Türkiye
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merakımdan son bir soru daha sorcam Smile

Oyunu türkçe mi oynuyacaz yoksa ingilizcemi?
(05-05-2012 10:03 AM)ExpertKinq Yazılan: [ -> ]Merakımdan son bir soru daha sorcam Smile

Oyunu türkçe mi oynuyacaz yoksa ingilizcemi?

Büyük ihtimal türkçe ama ing olsada sorun olmaz.
Lag kalksında ingilizce olması problem bile olmaz
Merakla bekliyorum tam tatile girince olucak bide Smile

Burak event isleri ne olucak? Yine aynı adminler olucakmı?
peki burak kardeş biz gene premiumları gene xgametr veya başka sitelerden temin edebileceğiz demi?
su adminler kalıcak nexon'da diye okudum *Jericho, Kronos, Custer, Maximus, Gordon*.
(05-05-2012 12:10 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]peki burak kardeş biz gene premiumları gene xgametr veya başka sitelerden temin edebileceğiz demi?

Yok XgameTr Nexon şirketiyle anlaşmalı zaten başka oyunların satışlarını yapıyor.

Burak Kandöker

Şuan mevcut olan hiçbir Admin oyun Nexon'a geçtikten sonra War Rock'ta olmayacak.Hatta bana kalırsa War Rock'ta fazla admin olacağını sanmıyorum çünkü Nexon'ın forumlarına baktım ve aktif Admin göremedim..Jericho,Maximus,Custer,Gordon,Tristan,Nexus,Kronos vs.. bu yetkililer başka oyunlara dağıtılacak G1'deki görevlerine devam edecekler..
nexon cash g1 e göre pahalı mıdır ucuz mu?

Burak Kandöker

(05-05-2012 02:01 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]nexon cash g1 e göre pahalı mıdır ucuz mu?

İlk olarak ucuz verilebilir,daha sonra fiyatlarda yükselme görebilirsiniz..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler