Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Korean WarRock Tanıtım (4.5.12)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Anlatım güzel Balık eline sağlık ama bir kimlik no bulamadın ha Big Grin
Eğer bunlar olursa oyun tadından yenmez.
-Birde silahların damage düşük diyorlar doğru mu?
Yes, düşük. mp7-famas
Ama hepsi değil .
(05-05-2012 01:29 AM)Shertouch Yazılan: [ -> ]Çalışman,emeğin ve bizleri bilgilendirdiğin için sağol kardeşim ...
- Ancak şunu belirtmek isterim ki ; Yıllardır WR oyuncularıyız ve Her halukarda Korean Warrock biz Warrock Türkiyeden 5 adım öndedir.. Türkiyede bulunan mevcut oyun modu ve versiyonunu, Korean warrock yıllar önce kullanıyordu.. Demem o ki ; Biz yukarıda ki görüntülerin TR gelmesini beklersek eğer, Ukalalık kabul etmeyin, çoçuklarımıza denk gelecektir..
- Ayrıca öldükten sonra bizim vurmamız ise ; Elbette Türkiye oyuncularında mevcut.. Türkiyeye ait bir Sunucusu olmadığını biliyoruz ve oyuna girerken ilk önce farklı bir server üzerinden TR serverina girebiliyoruz.. Kaldı ki bu nedenle ''LAG'' ve Sonradan vurma özelliğine sahibiz.. TR 'den bağlanan her oyuncu sanırım proxy kullanarak hangi servera girerse girsin, sonradan vurma özelliğine sahip olur ..
Not; EK'teki dosyada Korean warrockun şuanki oyun versiyonu Smile
- iyi forumlar.

Fikirlerin icin teşekkür ederim.
Ama neyle karşılaşacağımızı bilemediğimiz icin, icimizde bı ümit var(şahsen bende var.)
Hele haziran ayına girelim de sonrası Allah Kerim Wink
Not: eklenti gözükmüyor.
ben fazla abartıdan yana değilim ama ne bilim bence bu hali daha güzel yeni aksiyon olarak yeni şeyler olmasıda ide genel olarak böyle kalırsa daha iyi olur gibime geliyor maplar eklenebilir karakterlerde ama diğer deişikliklere alışmak zaman alacak gibi Tongue
Oyun bir hayli değişmiş.Ama eski hali bence daha iyi.
Eskiden sadeydi. Evet hoştu, fakat şimdi de cıvıl cıvıl Smile
İnşallah hack konusuna da bir çözüm getirirler.
(05-05-2012 12:47 PM)barıştr123 Yazılan: [ -> ]İnşallah hack konusuna da bir çözüm getirirler.

Görüşümü söylemek gerekirse, bunun için Kimlik numarası sistemini sokmaları lazım.
Çünkü sanal ortamda bir şey yaptığınız zaman her ne kadar %100 fix deseniz bile illa ki bir açığı oluyor.
Zombi olayını beğenmedim.Zombi olup insanla mücadele Wolfteam gibi olur insan vs kurt olayı gibi
Alican Balık Bizleri Bilgilendirdiğin İçin Teşekkür Ediyorum.

Bide Bi Bana Yardımcı Cıkabilirmisin Acaba.!

Üyelik Ve Download Sorunum Var.
Kardeş Üyelik konusunda yardım eder misin ? Birkaç tane ÖM attım ama nasıl görmedin...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler