Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hoşgeldin NEXON
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Nexon'un yaptığı oyuna bir çok ama bir çok paket getirmek ve credi fiyatlarını aşırı yüksek tutmak. Elbette bu paketler milleti cezbediyor ve ister istemez alıyorsun. Combat arms öyle kore de öyle Smile Ben şu anda g1den ne alsak yeridir diyorum Smile
(05-04-2012 09:36 PM)Camer Yazılan: [ -> ]
(05-04-2012 09:34 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(05-04-2012 09:32 PM)Camer Yazılan: [ -> ]Warrock'ta büyük değişmeler yapacaklarına eminim.

Korean'ın hack shieldini doldurabilsem oyuna girip yeni gelen 1-2 resim göstereceğim ama henüz dolmadı daha Big Grin

Korean da lag oldukça yüksek ama hack çok az olduğunu biliyorum aynısını burada da yapacaklardır (:

Burda lag olmayacak merak etmeyin. Avrupa nexona lag olucaksa büyük ihtimal şuankinden daha az lag olacaktır. Korenin videolarını paylaşıyodunuz yakında onları oynayacaksınız. Gözünüz aydın.
-Inşallah dediğin gibi olur Harun Abi. Öyle olursa warrock tadından yenmez.
(05-04-2012 09:36 PM)Camer Yazılan: [ -> ]
(05-04-2012 09:34 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(05-04-2012 09:32 PM)Camer Yazılan: [ -> ]Warrock'ta büyük değişmeler yapacaklarına eminim.

Korean'ın hack shieldini doldurabilsem oyuna girip yeni gelen 1-2 resim göstereceğim ama henüz dolmadı daha Big Grin

Korean da lag oldukça yüksek ama hack çok az olduğunu biliyorum aynısını burada da yapacaklardır (:

Lagın nedeni bizim Türkiye'den bağlanmamız değil mi?
Bilgilendirme için teşekkür ederiz..
Umarım herşey gönlümüzce olur ...
http://www.facebook.com/NexonTurkiye#!/p...tif_t=like
Tc kimliklemi Giriş Yapıcaz Ne yapıcaz Smile
ben oyuna Tekrar baslarm bole olursa Smile
X game trnin elinde kalacak kodlar galiba :?
(05-05-2012 03:41 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ]X game trnin elinde kalacak kodlar galiba :?

Xgametr nexon bayii sitesine gir bak bir Smile
Valla Oyun Başında Sabahlarız Artık İyi Olursa Tonguec Tonguec Tonguec •Umudum,Lagsız,Hackız Bir Ortam•
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler