02-27-2010, 01:36 AM
Arkadaşlar ben Oğuzhan.Bu sene ÖSS denen illete hazırlanıyorum
ve oyundan bayağadır sogudum . Karakterimi kasması için bi çocuga bırakmıstım Ancak son zamanlarda oyuna girdiğimde herksin küfür etmesinden rahatsız oldum .Oyuna girdiğimde clandan başka clanlara küfür edildiği ve hack açıldıgını ögrendimki bu beni çok üzdü bazıları tehdit etmişler ki ben hayatımda böle olay yaşamadım
Neyseki dün geceki tugay kardeşim ve mehmet abi ile görüşmemden sonra Charın şifresini değişip girmemeye karar verrdim onların dediği gibi %10 için bu tür rezillik çekilmez.Charımdan küfür edilen herkesten özür diliyorum...İsteyenlerle birebir görüşebilirim arkadaşlar gerçekten özür dilerim lütfen anlayış gösterin Umarım sınavda başarılı olup tekrar warrock sahalarına geri döneceğim ve sizin gibi saygıdeğer abilerimizle oynayacagım çok saolun D4RKR3İSS /oğuzhan msn:-Oguzhanurak@hotmail.com isteyenlerle görüşürüm arkadaşlar tekrar özür dilerim iyi geceler..
NOT:Bu arkadaşımın üyeliği
ve oyundan bayağadır sogudum . Karakterimi kasması için bi çocuga bırakmıstım Ancak son zamanlarda oyuna girdiğimde herksin küfür etmesinden rahatsız oldum .Oyuna girdiğimde clandan başka clanlara küfür edildiği ve hack açıldıgını ögrendimki bu beni çok üzdü bazıları tehdit etmişler ki ben hayatımda böle olay yaşamadım
Neyseki dün geceki tugay kardeşim ve mehmet abi ile görüşmemden sonra Charın şifresini değişip girmemeye karar verrdim onların dediği gibi %10 için bu tür rezillik çekilmez.Charımdan küfür edilen herkesten özür diliyorum...İsteyenlerle birebir görüşebilirim arkadaşlar gerçekten özür dilerim lütfen anlayış gösterin Umarım sınavda başarılı olup tekrar warrock sahalarına geri döneceğim ve sizin gibi saygıdeğer abilerimizle oynayacagım çok saolun D4RKR3İSS /oğuzhan msn:-Oguzhanurak@hotmail.com isteyenlerle görüşürüm arkadaşlar tekrar özür dilerim iyi geceler..NOT:Bu arkadaşımın üyeliği