Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock şirketi el değiştiriyor. 30 Mayısta. [ÖNEMLİ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
OPT-in anlaşması ne oluyor ya ?
(05-04-2012 10:21 AM)kaos7 Yazılan: [ -> ]Bu iyi oldu. Nexon belki daha duyarlı davranıp, hack ve lagı kökünden kaldırır umarım. Bu arada Pazar alanına gelen Premiumun neden o kadar ucuz olduğuda belli oldu. Nexonda pahalanıcaktır eminim ki. Ne gelirse almak lazım Big Grin Big Grin

katılıyorum zaten böyle birşey olacağı belliydi hayırlısı
(05-04-2012 10:50 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]OPT-in anlaşması ne oluyor ya ?

Bi'tür anlaşma
[Resim: asdasd.jpg]
(05-04-2012 11:06 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(05-04-2012 10:50 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]OPT-in anlaşması ne oluyor ya ?

Bi'tür anlaşma
[Resim: asdasd.jpg]

nereye girince çıkıyor o antlaşma? Smile
Umarım oyundaki hackler ve laglar kalkar.Böyle olursa yeniden başlarım oyuna
(05-04-2012 01:05 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]Umarım oyundaki hackler ve laglar kalkar.Böyle olursa yeniden başlarım oyuna

Aynen öyle kardeşim Smile Tabii ki yeni şirketin özen göstermesi gerekiyor. Pazar alanına baktım o ne ucuzluk be kardeşim Big Grin
Hangi Siteden Girilecekki carlara gamerfirsten mi?
Abi anlamadıgım sey?

Oyun simdi korece falan olmıcak dimi? Ayrıca yine XGAMETR'den falan G1 türü seyler alabilcekmiyiz? ve warrock sitesi degisince insallah Türkçe kalır (gecicegimiz site)...

İyi oldu neden & beklentilerim ; oyunu kore versiyonundaki gibi yönetirlerse süper olucak hack & lagg kaldırılır umarım , beklentilerimde kore versiyonundaki yeniliklerin bizede kısa sürede gelmesi olucak.

Ya burada NEXON'a gecince eventleri kim yapıcak , ayrıca Türk admin işi bu sefer tarihe karısır yüksek ihtimalle!
Sanmam. Aksine Türk GM arayışı içinde olabilirler. Bi ton Türk var sonuçta, kaybetmek istemezler. Oyunu biz besliyoruz neredeyse.
Eğer hack kalkacak diye şart koşarlarsa büyük ihtimal kimlik numara dalgası da gelebilir diye düşünüyorum.
(05-04-2012 02:07 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Sanmam. Aksine Türk GM arayışı içinde olabilirler. Bi ton Türk var sonuçta, kaybetmek istemezler. Oyunu biz besliyoruz neredeyse.
Eğer hack kalkacak diye şart koşarlarsa büyük ihtimal kimlik numara dalgası da gelebilir diye düşünüyorum.

Bizden beslendikleri konusunda katılıyorum Smile

Kimlik numarası işi olmaz insallah yoksa cok karısık olur,yeni hackshield gelebilir onun yerine , kore versiyonundaki degisik galiba!
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler