05-03-2012, 11:21 PM
05-03-2012, 11:29 PM
Beşiktaşı tebrik etmek lazım. İyi oynadı. Daha Fenerbahçenin önünde iki maç var. O yüzden canımızı sıkmaya gerek yok. Şampiyonluk gitsene önemli değil sonuçta galatasaraylıların eline yeni bir oyuncak daha geçmiş olacak. Uefa kupamız var, türkiye kupasını alamadınız, şike davasıdır şimdide şampiyonluğu nasıl aldık derler o yüzden bir fenerbahçeli olarak galatasaray takımını kutlarım. Başarılar kupanız hayırlı uğurlu olsun tabi her iki takımda son derbide belli olacak şampiyonluk. Pek ümidim yok ama trabzonu doğduğumdan beri sevmemişimdir. Fenerbahçeye gıcıklığına maçı almaya çalışacak. Beşiktaşın yaptığı gibi bir oyuncuyu sakatlayacaklar.
05-03-2012, 11:41 PM
bu haftaki maç sonuçları ilginçleşmeye başladı
diyorum
diyorum05-04-2012, 12:59 PM
(04-30-2012 09:36 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]Bjk'ye goyduk, cimbomu ağlattık...
bunu diyen kişi şimdi nerede
Gün gelir devran döner ......
05-04-2012, 01:41 PM
(05-03-2012 11:29 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]Beşiktaşı tebrik etmek lazım. İyi oynadı. Daha Fenerbahçenin önünde iki maç var. O yüzden canımızı sıkmaya gerek yok. Şampiyonluk gitsene önemli değil sonuçta galatasaraylıların eline yeni bir oyuncak daha geçmiş olacak. Uefa kupamız var, türkiye kupasını alamadınız, şike davasıdır şimdide şampiyonluğu nasıl aldık derler o yüzden bir fenerbahçeli olarak galatasaray takımını kutlarım. Başarılar kupanız hayırlı uğurlu olsun tabi her iki takımda son derbide belli olacak şampiyonluk. Pek ümidim yok ama trabzonu doğduğumdan beri sevmemişimdir. Fenerbahçeye gıcıklığına maçı almaya çalışacak. Beşiktaşın yaptığı gibi bir oyuncuyu sakatlayacaklar.
Siz su uefa kupası ile niye dalga geciyorsunz Türkiyede bole bir kupa var diye gurur duymak yerine *alay edin bakalım doru siz bizi 6-0 yendniiz