Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir Günde Minecraft
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bugün hasta olduğum için okula gitmedim. Evdeykende biraz minecraft oynayayım dedim ve bu evi yaptım. Genelde pek ev yapmam ama bu evimi sevdim Big Grin

[Resim: 5ZZQn.jpg]

Bu sadece görünen kısmı, içini ve gerisi görmek isteyenler için Download.

Not:Save'i açmak için Çalıştıra %appdata% yazın, .minecraft klasörüne girin, saves klasörüne girin ve oraya klasörü atın (rar değil)

Dip Not:İndiren kişi Peaceful'a alsın çünkü evin içinde yaratıklar spawn olabilir.
Minecraft nedir?
(05-03-2012 06:01 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bugün hasta olduğum için okula gitmedim. Evdeykende biraz minecraft oynayayım dedim ve bu evi yaptım. Genelde pek ev yapmam ama bu evimi sevdim Big Grin

[Resim: 5ZZQn.jpg]

Bu sadece görünen kısmı, içini ve gerisi görmek isteyenler için Download.

Not:Save'i açmak için Çalıştıra %appdata% yazın, .minecraft klasörüne girin, saves klasörüne girin ve oraya klasörü atın (rar değil)

Dip Not:İndiren kişi Peaceful'a alsın çünkü evin içinde yaratıklar spawn olabilir.

vay Smile biz hamachiden server kurup arena yapıp kendi aramızda kapışırdık Big Grin kusura bakma ev çok sade geldi o yüzden Big Grin ama güzel yani single'da. Mob Arena NPC modları falan yükleyip oynardık biz. npclerden item alıyoduk sonra mob arenadan topladıklarımızı npcye falan satıyoduk Big Grin
emek emektir Smile zevk zevk bu kadar basit seni mutlu ettiyse bizede tebrik etmek düşer teşekkürler paylaşımın için
Aslinda ev patladi, peaceful'a almamisim. Evin icinde creeper spawn oldu. Yoksa daha buyuktu.
Vay anasını be Big Grin resimden bişey anlamadım ama güzel olmuş Big Grin
Referans Adresler