Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sütçüler Red''hack''lendi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İSTANBUL- Milli Eğitim Bakanlığı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın projesi kapsamında dağıtılan sütlerden çocukların zehirlenmesine karşı RedHack (Kızıl Hackerler) 3 tane süt dağıtım şirketinin sitesini hackeledi.

Twitter hesabından duyuru yapan RedHack, yüzlerce ilköğretim öğrencisinin dağıtılan bozuk sütlerden zehirlenmesine karşı Gülsan Gıda, Pınar Süt ve Yörükoğlu Süt'ün internet sitelerini hacklediğini bildirdi.

RedHack, okullara süt dağıtan şirketlerin hacklenen internet sitelerine "Duyduk ki bozuk süt ihalesini alan sizmişsiniz, o bölgede dağıtan da sizmişsiniz... Uğrayalım da bu 'sütü bozuklar' kim bir görelim dedik..." notu bıraktı.

Diyarbakır, Sivas, Antalya, Kırıkkale, Samsun, Konya, Adana ve Edirne'de Milli Eğitim Bakanlığı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın projesi kapsamında okullarda dağıtılan süt nedeniyle çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırılmıştı.

alıntı;http://www.teknoclick.com/forum/index.ph...hacklendi/
Bi' bakıp çıkıcaz gibi olmuş .D
eğer zehirlenme vakası kesinse ki bence değil çocukların süte alerjisi (laktoz alerjisi) olabilir. Ama zehirlenme kesinse 3-5 bin dolarda cebe atrsalarmış Big Grin
1700 kişi zehirlenmiş Angry
Sütü bozuklar.
Sütü bozuklar Big Grin
Bir de sütler bozuk değil çocuklar hassas dediler. Böyle saçma bir şeyi olamaz.
Süt bozuk değildir ama orda beklerken falan bozulmuştur.
(05-03-2012 09:41 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]Süt bozuk değildir ama orda beklerken falan bozulmuştur.

herşey olabilir 1 dkka sonra ölebilme olanağımız olduğu gibi Smile
Referans Adresler