Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ArchersChief ffa 30 kill ve Zombi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Elimde bir kaç ss çıkardım ve sunuyorum her ss yi ss olarak koymuyorum video yapıp sunmak daha cok hoşuma gidiyor böylede 50 konu aççağıma 5 konu yetiyor Smile

PATLAYICIDA Kİ SKORUM 4X 4 TE

30 A 9 DUR BİR ÖNCE Kİ KONULARIMDAN BİRİ OLAN BICAK SHOWDA

EN SON RESMİ ONU YAPTIM ORDADA GÖRDÜNÜZ ZATEN TAMAMEN ORJİNAL RESİM ŞİMDİDE ÖYLE GIRGIRINA 2 FOTO Smile

[Resim: 56bqf.jpg]

[Resim: 56bx5.jpg]

[Resim: 56bqu.jpg]

ABARTILI BİRŞEY YOK AMA Smile SCREN SHOTADA AYNI ŞEYLERİ PAYLAŞMAK İSTEMEDİĞİMDEN KADEME DÜŞTÜ BİRAZ Tongue SORRY
Yinede İdare Eder.
(05-02-2012 03:50 PM)xhawk Yazılan: [ -> ]Yinede İdare Eder.

İdarelik koydum zaten Smile yorumun için eyw Tongue
Zombide o kadar zaman harcamayın.Exp için oynamayın oyunu .
(05-02-2012 05:02 PM)warrocktr1 Yazılan: [ -> ]Zombide o kadar zaman harcamayın.Exp için oynamayın oyunu .

zaten zombide exp kasmıyoruz ki Smile can sıkıntısı cqc atarsan ffa atarsan gece gündüz olcagı bu arada farklı şeyler arıyorsun onlardada zamanın boş geçmiyor bence zevk meselesi
Konu başlığının bolt karakterlerle yazılması yasaktır. Düzenlendi.
(05-02-2012 03:50 PM)xhawk Yazılan: [ -> ]Yinede İdare Eder.

^^ victory.gif
(05-02-2012 07:06 PM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Konu başlığının bolt karakterlerle yazılması yasaktır. Düzenlendi.

daha ısınma turlarındayız Smile biliyorsunuz o yüzden ksura bakmayın hatalarımız illaki olacaktır herşey zaman alır uyarı için teşekkürler
Referans Adresler