Açtığım konu buydu :
TIKLA*
*
*
Açtığım bunu konu sonrasında haksız yere 3 gün uzaklaştırma almış ve daha sonrasına forumu bıraktığıma dair konu açmıştım fakat yaptığı ayıbı ört pas etmeye çalışan moderetör arkadaş o konumu bile silmişti.Size hiç birşey demiyorum.Bu forumda bazı şeylerin oturduğunu sanıyordum fakat çok boş insanlar yönetici olarak alınmış bunu fark ettim.Her neyse lafı fazla uzatmıycağım.Daha önce açmış olduğum konuyu tekrar açtım moderetör arkadaş bunuda siler gerçi
FORUMU BIRAKTIĞIMI BU KONU ÜZERİNDEN DUYURMAK İSTERİM.
ESEN KALIN...
(BU KONUYUDA SİLERSEN ARTIK SANA VE WTR EKİBİNE DİYCEK HİÇ BİRŞEYİM YOK )
Rayligh'ın mesajıda Balderesi reklamı gibi olmuş

...
Evet yanlış duymadınız 400g1 e 1 kilo balderesi balın ta kendisini veriyoruz üstelik 400g1 kullanana 1 kilo polen event da bideva
Şaka bir yana Aykutun yorumuda tartışılır kişiden kişiye göre değişir ama ceza gerektirir mi? Bence hayır uyarılması kafi idi...
Komik gerçekten "rayligh" bunu kendi başına Ö.M ilede halledebilirdi bence mod a söylemesi uyarı alman gereksiz bence olan olmuş artık
Aykut Boş işler ile Uğraşma girme olsun bitsin Sen anladın benim demek istediğimi
İmza kısmına bunu kullan Uyarı Seviyesi: 30% Devamını Bekliyorum Çitlenbik
Ben sana verilen uyarıyı haksız görüp aldıgın uyarıyı sildim.Sen Alican'a hakaret yüzünden ban yedin.Bunuda bu sebepten iptal ettim.Biri bir yanlış yapıyorsa haklıda olsan hakaret etmeden halletmek gerekir.
(05-02-2012 02:11 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Ben sana verilen uyarıyı haksız görüp aldıgın uyarıyı sildim.Sen Alican'a hakaret yüzünden ban yedin.Bunuda bu sebepten iptal ettim.Biri bir yanlış yapıyorsa haklıda olsan hakaret etmeden halletmek gerekir.
Katılıyorum bir haksızlığa uğramış olabilirsin belkide suçlusun belkide karşındaki suçlu bunu nasıl çözebilirsin konuşarak zıtlaşmanın ve konuşma tavırlarının değişmesine gerek yok sözüm sana bir başkasınada değil hepimiz insanız konuşarak halledilebilir şeyler bu kadar büyememeli ve gerekenide yapmışlar zaten herkesin kendi fikir ve yaşantısı düşünceleri farklı olduğu gibi bunlarada saygı duymak gerekli ve kesinlikle bir anlık sinirle birşeyler yazılmamalı konuşulmamalı çünkü insan 1 dkka sonra bunları ben demiş olamam diyebiliyor zaten diyemiyorsa o artık insanlıktan çıkmıştır mesela benim fikirlerimde bunlar kimseye laf attığım yok yanliş anlaşılmasın ve geçmiş olsun cezan silinmiş...
(05-02-2012 02:11 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Ben sana verilen uyarıyı haksız görüp aldıgın uyarıyı sildim.Sen Alican'a hakaret yüzünden ban yedin.Bunuda bu sebepten iptal ettim.Biri bir yanlış yapıyorsa haklıda olsan hakaret etmeden halletmek gerekir.
Ben kimseye hakaret etmedim.Alican orda birdakine uyarı almadan forumdan uzaklaştırılıcaksın yazmış bende sebepsiz yere söylenen bu sözler doğrultusunda''Banlamassan adam değilsin '' yazdım.Bunda herhangi bi hakaret göremiyorum...He şu ''kendini bi b*k sanma'' lafından ötürüyse bu söylediklerin...Söylediğimin hala arkasındayım.Farkındaysan Alican Balık mod olduğundan bu yana birçok kişi forumu bıraktı sadece ben değil...Bunuda göz arda etmeyin bence.
(05-02-2012 03:57 PM)atarespect Yazılan: [ -> ] (05-02-2012 02:11 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Ben sana verilen uyarıyı haksız görüp aldıgın uyarıyı sildim.Sen Alican'a hakaret yüzünden ban yedin.Bunuda bu sebepten iptal ettim.Biri bir yanlış yapıyorsa haklıda olsan hakaret etmeden halletmek gerekir.
Ben kimseye hakaret etmedim.Alican orda birdakine uyarı almadan forumdan uzaklaştırılıcaksın yazmış bende sebepsiz yere söylenen bu sözler doğrultusunda''Banlamassan adam değilsin '' yazdım.Bunda herhangi bi hakaret göremiyorum...He şu ''kendini bi b*k sanma'' lafından ötürüyse bu söylediklerin...Söylediğimin hala arkasındayım.Farkındaysan Alican Balık mod olduğundan bu yana birçok kişi forumu bıraktı sadece ben değil...Bunuda göz arda etmeyin bence.
Aykut bence kapat bu konuyu (konudan kastım forumdaki konu değil) Gerçekten uzadıkça uzar bu iş. Sen zararlı çıkarsın.
(05-02-2012 04:52 PM)UnD34D Yazılan: [ -> ] (05-02-2012 03:57 PM)atarespect Yazılan: [ -> ] (05-02-2012 02:11 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Ben sana verilen uyarıyı haksız görüp aldıgın uyarıyı sildim.Sen Alican'a hakaret yüzünden ban yedin.Bunuda bu sebepten iptal ettim.Biri bir yanlış yapıyorsa haklıda olsan hakaret etmeden halletmek gerekir.
Aykut bence kapat bu konuyu (konudan kastım forumdaki konu değil) Gerçekten uzadıkça uzar bu iş. Sen zararlı çıkarsın.
Bence uzatsın.Sonuçta ölüm yok ya..
Sen zararlı çıkarsın demişsin de..Peki Alican Balık'a ceza uygulanmayacak mı?
Harun Abi'nin saçmalardan seçmeler şikayetleri üzerine böyle bir ceza vermeye kalkışması bile büyük küstahlıktır bana göre..
Ben insanı insan olduğu için severim..Haksızın yanında dururum arkadaşlar..
Eğer böyle konulara duyarsız kalıp arkadaşımızı desteklemezsek o zaman bu konu uzar ve başkaları da muzdarip olur.
Yok artık daha neler...
O mesaja "hakaretten uyarı veren" yönetici var demek.

Daha da vahim olan durum o mesajın "hakaret" dolayısıyla şikayet edilmesi...