Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: An itibariyle başıma gelen hadise
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Shsjaiwuu Big Grin

Semih kadının nereli olduğunu bilmiyorum.

Emine benim namusum desem sanırım kalpten giderdi Big Grin
(05-02-2012 08:48 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Gecen beni de biri aradi alo canla mi konusuyorum diyor yasli bir adam evet dedim he can oglum nasilsin dedi taniyamadigimi soyledim ben mahmut amcan dedi tanimadigimi soyledim sonra sasirdi bi durdu esine verdi galiba yavrum can diyor ben siz kimsiniz yanlis oldu galiba dedim 2 si de durdu evladim biz bu telefonu 2. El aldikta can yaziyordu tanidik zannettik kusura bakma diyip kapadilar Big Grin

Smile))) haha dünyanın bin türlü hali var boşa dememişler
Bi gusül abdesti al istersen kadın o kadar numaranın içinden seni aramıs Smile
Hamdolsun abdestimiz kolay kolay bozulmaz Big Grin
Bizim mahallede bi kaç numara nedense sıralı şekilde
Örnek:
111 11 11
111 11 12
111 11 13
111 11 14
4-5 tane var yanlış hatırlamıyorsam. Birisi de lahmacun dükkanının ve bi zamanlar hep bizi arıyorlardı Big Grin
KESİNLİKLE Sad
sorma geçende beni arıyorlar evi taşıdık keşana iyi günler kaporta tamiri randevu alacaktım Smile diyince psikolojim öyle böyle gitti yani gülsemmi ağlasammı bilemedim arama sayıları yükselince artık telefon fişini çekiyorum Smile ne zaman taksam illa arayan oluyor Tongue
(05-02-2012 08:48 AM)TRshigekazu Yazılan: [ -> ]Gecen beni de biri aradi alo canla mi konusuyorum diyor yasli bir adam evet dedim he can oglum nasilsin dedi taniyamadigimi soyledim ben mahmut amcan dedi tanimadigimi soyledim sonra sasirdi bi durdu esine verdi galiba yavrum can diyor ben siz kimsiniz yanlis oldu galiba dedim 2 si de durdu evladim biz bu telefonu 2. El aldikta can yaziyordu tanidik zannettik kusura bakma diyip kapadilar Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Tilifon Smile
(05-02-2012 09:12 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Shsjaiwuu Big Grin

Semih kadının nereli olduğunu bilmiyorum.

Emine benim namusum desem sanırım kalpten giderdi Big Grin

Ula insan bi sorardı hiçmi merak etmedin Big Grin
Big Grin
Valla ben telefonu kapatayım da oyuna konsantre olayım derdindeydim. Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler