Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dışarı Çıkmama Sebepleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yazı bana aittir. Burada paylaşıyorum ilk defa. Daha fazlası yok [Düzenlenmiştir. Site reklamı yapmak yasaktır. ]

--

-Dışarıda ilgini çeken bir şey yok.
-Asosyallik var.
-Para yok.
-Sınav var.
-Heves yok.
-Sevgiliyle evde film izlemek var.
-Sosyal olmak yok.
-Pijama , terlik , televizyon , bilgisayar , telefon , en yakında olan pizzacının numarası , yalnız kalma isteği , playstation 3 var.
-Dışarıda hayat var.
-Evde ise uyku...

Evde ne kadar monotonuz değil mi ? Ama dışarısı öyle mi ? Sınırları olmayan bir yaşam var. Insanlar , binalar , hayvanlar , bitkiler , dağlar , ovalar , bağlar , bahçeler var. Dışarıda hayat var.

Hayat sokaklarda...
Dışarı çıkmıyorsun ve sevgilin var?
Garip değil mı Big Grin
(05-01-2012 04:26 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Dışarı çıkmıyorsun ve sevgilin var?
Garip değil mı Big Grin

Genel olarak demistim Smile sevgiler..
Eve kız attıgında dışarı çıkmamak için yüzlerce sebebin olabilir mesela Smile
(05-01-2012 05:03 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Eve kız attıgında dışarı çıkmamak için yüzlerce sebebin olabilir mesela Smile

Adam haklı beyler dağılın.
Para yok paso pizzacıdan yiyo ne iş Big Grin
War rock oynamak için de çıkmayabilirsiniz.
Hasta taklıdı yapıp yemek hazırlatmak var mesela Big Grin
ilginç denklemler var Smile ortada ama şunu unutmamak gerek bu oyunlar yaşamımızın her saatini bizden çalıyor o yüzden akıllıca yaşamalı ve herşeyi gerektiği kadar kullanmalıyız diyorum hayata bi kere geldim bi kere yaşarım kafasıyla ne kendimizi nede çevremizi üzmeye hakkımız yok ruhunuzu yıpratmaktansa bırakın çalışan elleriniz nasır tutsun bu sizin için daha hayırlısıdır şahsi fikirlerimi sunuyorum
(05-01-2012 05:50 PM)warrocktr1 Yazılan: [ -> ]War rock oynamak için de çıkmayabilirsiniz.

bu kadar da bağımlı olmayın
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler