Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Skyrim item satma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Skyrim da üzerimdeki itemleri nasıl satıcam bilen biri varsa söyleyebilirmi Smile
Yük çok fazla olduğu açin adam ağır ağır yürüyor yardım ederseniz sevinirim Smile
En basitinden herşeyi alan, riverwood trader, Whiterunda general goods gibi yerler. Ağır yürüme çok kötü birşey bu arada. Yada kendine ev satın al yada bi sandık bul içine koy itemlerini.
(05-01-2012 10:14 AM)UnD34D Yazılan: [ -> ]En basitinden herşeyi alan, riverwood trader, Whiterunda general goods gibi yerler. Ağır yürüme çok kötü birşey bu arada. Yada kendine ev satın al yada bi sandık bul içine koy itemlerini.
Ben o eve girmiştim ama satamadım konuşmalardan hangisini yapıcam?
What have you got to sell? olması lazım..
Sametin dediği doğru Smile Hele bir de gördüğün her şeyi alma gibi bir alışkanlığın varsa çok kötü Tongue

Senden 100 e alıyor 800 e satıyor ama Smile
(05-01-2012 12:10 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Sametin dediği doğru Smile Hele bir de gördüğün her şeyi alma gibi bir alışkanlığın varsa çok kötü Tongue

Senden 100 e alıyor 800 e satıyor ama Smile

speechi 100 yaparsan aynı fiyata satabiliyirsun.ama100 yapmak biraz zor.
Yav ben o adamın evinde karısını bıcakladım artık bütün köy beni koşturuyor Big Grin Yakın civarda mağralar falan vardı temizledim. Bandit midir nedir onlarıda geberttim Sonra bir kale gördüm etrafında küçük tarlaları olan kaleye girdim asker bana bişi sordu bende cevapladan geçtim, bütün askerler koşturdu beni Big Grin şimdi ise yolları takip ediyorum şuan yıkık bir kaledeyim büyücü karılar dedeler var ellerinden elektrik ve alev fışkırıyo tabi bende yapabiliyorum sihir havada çarpıştırıyoruz Big Grin Big Grin
Dur ben de indiriyorum oyunu. Yardıma geleceğim Big Grin
(05-01-2012 05:37 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Dur ben de indiriyorum oyunu. Yardıma geleceğim Big Grin

Ben dün saniyede 850 kb ile indirdim oyunu Big Grin
Problem ?
[Resim: asd.jpg]
Referans Adresler