Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Paun Silme Cezası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
CAS'dan yani namus davalarından neden vazgeçtiler ? 58.madde babalarının hayrına mı değişti ? Aklı olan herkes nelerin döndüğünün farkında puan silme cezası karanın alındığı sene uygulanıyor.Yani bize şampiyonluk verilerek sus denicek ve şikenin üstü kapanacak peki diğer takımlar nolucak?Peki bu üstünü örtmeyi UEFA yiyecekmi ? Fenerbahçemiss kıymetlimiss
juventusda büyük bir klüpken şike yaptı hem alt lige düştü hem puanı -lerde basladı Bizde İse Tamda Fenerin şikeden yargılandıgı sürecte puan silme gelyor
aynı sezon milan lige -6 puanla başladı ve aynı sezon gitti şampiyonlar ligine kupayıda kaldırdı biri 0 tolerans mı dedi?
Ben juventusdan bahsediyorm Çünkü ;Juventus olmustu sampiyon
bende cezasız kalacağını sanmıyorum
Sampiyonlk hakkımız soke soke alırız Angry
"o" => "i" Wink
Arkadaşlar ortamı gerecek yorumları kendinize saklarsanız gereksiz tartışmalardan uzak durmuş oluruz.
Evet Big Grin
Aziz Yıldırım oldukça feneri düşürmeye şuan ki ve daha önceden Haluk Ulusoy hariç hiç bir Başkanın g..... yemez.Ben galatasaraylıyım ama böyle.Bu şike iddaasını atıyorum elazığspor yapmış olsaydı şuan kümede düşmüştü puanıda silnmişti.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler