İmzalarımla ne alıp veremediğiniz var anlamadım be kardeşim silmeyin düzenlemeyin istediğimi yaparım size ne ?

Hayret bi şeysiniz ha uğraşacaksanız banlayın gitsin sizde rahatlayın ben de.
sen bu forumda moderatörkende char satısı vs. Yasaktı Semih ayrıca forum ana sayfasındada yazıyor bariz olarak
(04-30-2012 01:04 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]sen bu forumda moderatörkende char satısı vs. Yasaktı Semih ayrıca forum ana sayfasındada yazıyor bariz olarak
ona lafım yok zaten şuanki imzam neden değiştirildi anlamadım. + o hesap satışı olan da sadece dalgınlık öyle duruyordu biri uyarsa özelden değiştirirdim zaten adamlar ceza puanı vermek için kendini yırtıyo

neyse ya önemli değiş 70 de sen ver de 100 olsun.
Orasını bilemicem durduk yere de imzanı değiştirmezler merak etme vardır elbet yanlış olan bir şeyler
Büyüktü küçültmüşler belki ben büyük olmasını istiyorum neden sormadan değiştiriyorlar ve öyle bi kural mı var ben bilmiyorum ?
Bu olayı bu kadar buyutmendeki amacı anlamış değilim
(04-30-2012 01:14 AM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]Büyüktü küçültmüşler belki ben büyük olmasını istiyorum neden sormadan değiştiriyorlar ve öyle bi kural mı var ben bilmiyorum ?
Bu imza boyutları ile ilgili bir konu açılmıştı kesin ondandır büyüklük filan uymuyorsa bide belirli resimler olamaz filan diye ben öyle hatırlıyorum.
Olayı büyütmüyorum sadece sinirimi bozdu bu kadar.
(04-30-2012 01:22 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ] (04-30-2012 01:14 AM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]Büyüktü küçültmüşler belki ben büyük olmasını istiyorum neden sormadan değiştiriyorlar ve öyle bi kural mı var ben bilmiyorum ?
Bu imza boyutları ile ilgili bir konu açılmıştı kesin ondandır büyüklük filan uymuyorsa bide belirli resimler olamaz filan diye ben öyle hatırlıyorum.
imzamda gördüğün yazının en büyük hali değiştirilmiş işte.
Semih zaten yasak olduğu ana sayfanın en üstünde kırmızı yazı ile yazılmış. Söylemesine gerek yok.
Yazı boyutunu küçült.
Ufuk'un imzasındaki boyut gibi yap.