Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe 2 - Beşiktaş 1
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Harika Bir maçtı Smile.
Beşiktaşı Tebrik Ediyorum. Maçı Trabzonspor Gibi Satmadığı İçin Smile
Hakkıyla Oynadı BJK Smile

I ♥ MirosLOVE STOCH
Beşiktaş iyi oynadı tebrik etmek lazım birde Frikik öyle değil böyle atılır beyfendi
bizim bir amacımız yoktu aslında (:
Ümit illa kaşınıyosun değilmi illa tahrik ediceksin milleti

''Beşiktaşı Tebrik Ediyorum. Maçı Trabzonspor Gibi Satmadığı İçin
Hakkıyla Oynadı BJK''

Egemen kendi kalesine attı golu kim satmadı acaba maçı.Fenerliler atamadı ben atıyım dedi oda güzel.

Neyse konu fanatizme giderse külahları değişiriz diyorum adamım
Egemenin kendi kalesine attığı golde kendisine semih tarafından foul yapıldı.
Ayrıca hakem soyunma odasını basıp sarı kart göstermeye devam ediyormuş lan. :ASD:SDA:SAD:DAS
(04-29-2012 09:20 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Ümit illa kaşınıyosun değilmi illa tahrik ediceksin milleti

''Beşiktaşı Tebrik Ediyorum. Maçı Trabzonspor Gibi Satmadığı İçin
Hakkıyla Oynadı BJK''

Egemen kendi kalesine attı golu kim satmadı acaba maçı.Fenerliler atamadı ben atıyım dedi oda güzel.

Neyse konu fanatizme giderse külahları değişiriz diyorum adamım

Stoch'un Zekası Derler ona Zekası.

Adam Öyle bir Açtıki Ortayı Mecbur Kendi Kalesine attı Wink
Egemen'in golde yapabilceği bir şey yok zaten arkada 2 Fenerbahçeli oyuncu var çıkarmaya kalkmasa onlar atcak.Fenerbahçe oynamadan kazandı gine BJK daha çok atağa çıktı ama net pozisyon bulamadı.İki takımda kötü oynadı , hakemin 90'da Semihi atması lazımdı kaç saniye boğazını sıktı göstere göstere.Hakem buna bir şey vermiyorsa art niyet vardır.Trabzon maçı satmışmış Beşiktaş iyi oynamışmış ? Trabzonla Beşiktaşın gücü belli , formu belli.Beşiktaşın bugün daha çok atağa çıkıp iyi oynuyor gözükmesi Fenerbahçe'nin kötü oynundandı.Fenerbahçe'nin eksikleri olmasa alırdı maçı rahatça fakat gine oynamadan kazandılar Smile
(04-29-2012 09:02 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Harika Bir maçtı Smile.
Beşiktaşı Tebrik Ediyorum. Maçı Trabzonspor Gibi Satmadığı İçin Smile
Hakkıyla Oynadı BJK Smile

I ♥ MirosLOVE STOCH

bize karsı ceza sahasından cıkamayan takımın yendiği trabzonsporu biz yenince yatmısmı oluyor güldüm uluslar arası güldüm
-Nihat dogan-
Özet Geçiyorum Buyrun :
[Resim: 525502_3450321335795_1203597758_32510648...7218_n.jpg]
(04-29-2012 09:51 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Egemen'in golde yapabilceği bir şey yok zaten arkada 2 Fenerbahçeli oyuncu var çıkarmaya kalkmasa onlar atcak.Fenerbahçe oynamadan kazandı gine BJK daha çok atağa çıktı ama net pozisyon bulamadı.İki takımda kötü oynadı , hakemin 90'da Semihi atması lazımdı kaç saniye boğazını sıktı göstere göstere.Hakem buna bir şey vermiyorsa art niyet vardır.Trabzon maçı satmışmış Beşiktaş iyi oynamışmış ? Trabzonla Beşiktaşın gücü belli , formu belli.Beşiktaşın bugün daha çok atağa çıkıp iyi oynuyor gözükmesi Fenerbahçe'nin kötü oynundandı.Fenerbahçe'nin eksikleri olmasa alırdı maçı rahatça fakat gine oynamadan kazandılar Smile

haklısın ilk yarıdada fernandes mehmet topuzu göstere göstere yerden yere vurdu ki ona vermiyorsa semihede vermesini bekleyemeyiz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler