Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock ta T.w ile hack bulmanın kesin yolu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar size hack bulmanın warrockta 3 temel yolu vardır....

1. BİLGİSAYARIM C PREFECT WİNDOWS İÇİNDEKİNE BAKILIR

2. EKRAN KLAVYESİYLE OYUNDA İNSERT DENEMESİ..

3.Regedit den bakma kayıt defteri araştırması..

Ve bence artık bunların hepsi çöp size kesin çözümü sunuyorum....

Bir program Recuva Ne işe yarar bu program arkadaşlar silinen her türlü dosyayı geri dönüşüm kutusundan dahi silseniz gösterir ve diger özelligi kurtarmaktır silinen dosyaları cok rahat kurtara bilirsiniz ama ben genelde hack kullanıp silenleri yakalamak için kullanıyorum clanımda bu programla yapıyorum kontrolleri ve kaçış yolu yok...

Yukarıda 3 kural prefect temizlenir ama recuvada gözükür
kayıt defterinide silerler ama recuvadan silemezler arkadaşlar

İşte size detaylı tarım ve kesin çözüm sizlerle bu bilgilerimi paylaşmak istedim teşekkür Okuyan herkese ve dikkate alan Çoğu kişi t.w verme ve program kaldırmayı çar hacklerler olarak algılar :=) buna sadece gülebilirim dediğim herşeyi detaylıca araştırmalar sonucunda ortaya cıkan ve görünen herşey dediklerimi desteklemektedir google baba orda duruyor yahu :=) iyi forumlar

BU 4 İÇERİK DENERSENİZ BÜTÜNLEŞTİRİP HERHAN GİBİ BİRŞEY VARSA EMİN OLUN CIKAR :=)
Yararlı Wink Bence konu sabitlenmeli.
resimli anlatımı imzamda ki konular içinde mevcut.
Birkan Kardeş Kusura Bakma Ama Bu Konuda Fazla Birşey Bilmediğin Kesin Bu İşler Programla Olucak İşler Değil Amacım Senle Polemiğe Girmek'de Değil Fakat Bu Yöntemler Çok Zayıf Kalıyor İnsan İstedikden Sonra Herşeyi Yok Edebilir Kralı Gelse Bile Bulamaz Herşey Ufak Bir İşleme Bakıyor Onu Burda Söylersek Ne Anlamı Kalır Değilmi Ama Emin Ol ki Bilgisayar Dünyasında Hiçbirşey Açıkta Kalmaz Herşey Gizlenebilinir...
Referans Adresler