Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Byradikal satılmıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
yıllarca oynadığım Byradikal hesabını satmış bulunuyorum
sattığım gibi oyunu da bırakmış oldum kalın sağlıcakla

kedi köpeğin bayram günü olur sanırım oyunu bırakmam Smile

neyse varsa hakkınız helal edin benim varsa helal olsun yeri geldi çok çektirdim size

D.N : turgay çardan aldığım 100 lirayla iddaa basayım diyorum 4 maç yaz bana Big Grin
(04-29-2012 01:49 AM)ByradikaL Yazılan: [ -> ]yıllarca oynadığım Byradikal hesabını satmış bulunuyorum

neyse varsa hakkınız helal edin benim varsa helal olsun yeri geldi çok çektirdim size

D.N : turgay çardan aldığım 100 lirayla iddaa basayım diyorum 4 maç yaz bana Big Grin

başka bir kumardan başka bir kumara Big Grin :=) hayırlısı hocam geçmiş olsun diyelim
(04-29-2012 01:50 AM)redrose59 Yazılan: [ -> ]
(04-29-2012 01:49 AM)ByradikaL Yazılan: [ -> ]yıllarca oynadığım Byradikal hesabını satmış bulunuyorum

başka bir kumardan başka bir kumara Big Grin :=) hayırlısı hocam geçmiş olsun diyelim

oyundan gelecek para anca öyle yere gider Big Grin
Smile aynen bende öyle kafa metin2 den kazan Big Grin warrock yatır Big Grin o kafa yani haydan gelen huya gider Big Grin cümletten hayırlısı hocam asosyelliğimiz git gide artıyor bence dünya çapında Tongue
Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun Sait. Smile
Fazla Bir Ortamımız Olmamasına Rağmen Senin Gibi Değerli Bir Oyuncu Oyunu Bırakması Gerçekten Kötü Kardeşim.
Referans Adresler